Raftul cu filme

Filme și seriale noi pe AMC în luna septembrie 2017

Tears of the Sun, 2003, seriale noi pe AMC, AMC, AMC România
Imagine via IMDb / Tears of the Sun (2003)

O nouă lună, alte filme și seriale noi pe AMC România. Luna septembrie 2017 se anunță a fi una destul de bogată în privința serialelor și filmelor care urmează să fie difuzate pe micile ecrane. Îți prezentăm lista completă de filme și seriale noi aduse de postul de televiziune AMC România în luna septembrie 2017.

În același timp aflăm datele oficiale de lansare și zilele în care aceste noi producții vor fi puse la dispoziția fanilor. Iată lista completă de filme și seriale care urmează să apară pe platforma online Amazon Prime.

Sezonul 3B din „Fear the Walking Dead”

Fear the Walking Dead revine în septembrie 2017 în grila de programe a postului de televiziune AMC România cu sezonul 3B. Premiera are loc pe 11 septembrie de la orele 04:00 și 22:00, atunci când va fi difuzat un episod dublu. Noul sezon va fi difuzat în fiecare luni, la orele 04:00 și 22:00. Maratonul sezonul 3A va putea fi urmărit pe 9 septembrie, de la 22:00.

În cea de-a doua jumătate a sezonului trei din Fear The Walking Dead familiile Clark și Otto au încheiat cu greu un armistițiu cu Națiunea. Foștii inamici sunt obligați să găsească o cale de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Broke Jaw Ranch pe măsură ce forțele le sunt decimate, resursele se împuținează, iar Morții sunt tot mai numeroși.

Barajul Gonzalez, o sursă de viață, este un premiu mai important pentru sud. Strand este la pământ și are nevoie de un partener pentru a profita de unica monedă din lume dacă va reveni la viață. Între timp, Daniel a redevenit soldat și câștigă timp în serviciul Lolei și al barajului, dar nu a uitat fantoma Ofeliei.

Sezonul al doilea din „Preacher”

Sezonul al doilea al serialului Preacher este programat să intre în grila de programe a postului de televiziune AMC România, urmând să fie difuzat în fiecare zi de joi, începând cu orele 22:00. Finalul de sezon se poate vedea pe 14 septembrie pe același canal.

În al doilea sezon din Preacher extins cu 13 episoade o aventură incitantă care îmbină genurile tradiționale, predicatorul texan, Jesse Custer, fosta lui prietenă, Tulip, și vampirul irlandez Cassidy pornesc în căutarea lui Dumnezeu și se trezesc într-o bătălie nebunească în care se înfruntă paradisul, infernul și toate lumile intermediare.

Filmele săptămânii la AMC România

AMC, în prima lună de toamnă, ne prezintă mai multe surprize și ne propune pentru serile de duminică o selecție de filme de neratat. Acestea sunt difuzate în fiecare duminică de la orele 22:00.

Cleanskin (2012) – difuzat pe 3 septembrie – spune povestea lui Ewan, un agent secret, care trebuie să-l prindă şi să-l elimine pe Ash, un terorist sinucigaş de origine asiatică. El vrea să lichideze o organizaţie teroristă periculoasă. Între timp, Ash începe să-şi pună întebări asupra faptelor sale şi cauzelor care l-au făcut să devină un terorist.

Derailed (2002) – difuzat pe 10 septembrie – Jean-Claude Van Damme joacă rolul principal. Filmul spune povestea unui agent secret NATO care trebuie să înfrunte o echipă internațională de teroriști pentru a-și salva familia și întreaga lume.

London Boulevard (2010) – difuzat pe 17 septembrie – spune povestea dramatică a unui infractor eliberat condiționat din închisoare și care se îndrăgosteşte de o actriță retrasă în lumea ei.

Tears from the Sun (2003) – difuzat pe 24 septembrie – Bruce Willis este protagonistul filmului. Locotenentul de marină Waters e trimis în Nigeria. Guvernul democratic a căzut, iar ţara e condusă de un dictator militar. La o misiune catolică, doctoriţa Lena are grijă de refugiaţi. Misiunea militară cere salvarea de urgenţă şi în deplină siguranţă a omului de ştiinţă.

* informații oferite de postul AMC România (pagină de Facebook) și prezentate în scop pur informațional. Alte articole despre seriale poți citi pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu