Raftul cu filme

Filme la TV: 10 recomandări de filme de văzut în perioada 13-19 februarie 2017

filme la TV

Ești curios ce filme la TV rulează în săptămâna 13-19 februarie 2017? Platforma raftulcufilme.ro urmărește constant programul TV al principalelor posturi care emit în țara noastră, fapt pentru care am realizat o listă de recomandări de filme de văzut la televizor. O serie de articole care se anunță a fi publicată săptămânal.

Now You See Me (2013) – 13 februarie, ora 22:30, la Pro TV

Regizat de Louis Leterrier, thriller-ul american este difuzat de Pro TV în această săptămână, după ce au cumpărat drepturile de rulare pe post.

Furious Seven (2015) – 13 februarie, ora 22:05, la Digi Film

În rolurile principale joacă Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker și Vin Diesel. Episodul francizei deține o nominalizare pentru Globul de Aur.

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001) – 14 februarie, 17:30, Digi Film

Regizat de Chris Columbus, filmul de aventură cunoscut în întreaga lume poate fi urmărit pe postul Digi Film. În rolurile principale joacă Emma Watson, Rupert Grint, Richard Harris și Daniel Radcliffe.

Zombieland (2009) – 14 februarie, ora 22.30, la Pro Cinema

În regia lui Ruben Fleischer, comedia horror îi are în rolurile principale pe Emma Stone, Abigail Breslin, Woody Harrelson și Jesse Eisenberg. Filmul prezintă o lume apocaliptică în care personajele sunt nevoite să supraviețuiască.

Gladiator (2000) – 15 februarie, ora 00:35, la TNT

Cu Russell Crowe, Connie Nielsen și Joaquin Phoenix în rolurile principale, filmul are cinci premii câștigate şi șapte nominalizări la Oscar.

The Longest Ride (2015) – 16 februarie, ora 15:00, la HBO 2

În rolurile principale joacă Scott Eastwood, Melissa Benoist, Britt Robertson și Alan Alda. Filmul romantic, realizat de americani, este unul ușor de vizionat și relaxant.

Friends with Benefits (2011) – 17 februarie, ora 23:30, la Pro TV

Comedia în care joacă actorii Justin Timberlake și Mila Kunis este printre cele mai lejere filme romantice de văzut.

Shutter Island (2010) – 18 februarie, ora 23:00, la Pro TV

Filmul de groază în care joacă Mark Ruffalo și Leonardo DiCaprio rulează la Pro TV în această săptămână. O peliculă care se află pe lista de filme de văzut într-o viață.

Taken 2 (2012) – 19 februarie, ora 20:00, la Cool TV

Seria „Taken” este una recomandată de văzut de majoritatea pasionaților de filme. Partea a doua este difuzată de Cool TV. Filmul în care joacă Liam Neeson a câștigat un premiu și are alte două nominalizări.

Angels & Demons (2009) – 19 februarie, ora 21:00, la AXN

Thriller-ul de la Hollywood îi are în rolurile principale pe Tom Hanks, Ayelet Zurer și Ewan McGregor. Cu un premiu și cinci nominalizări, pelicula regizată de Ron Howard este una lejeră, de duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii pe acest subiect.

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol al raftului cu filme. Trimite-ne sugestiile tale pe admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe acele subiecte. Dincolo de asta, ne-ar plăcea mult o apreciere pe Facebook. Mulțumim!

Scrie un comentariu