Raftul cu filme

FilmBox a cumpărat drepturile de difuzare pentru serialele „Einstein” și „Knightfall”

serialul american Knightfall, noul serial Knightfall, serialul Knightfall, seriale noi, Knightfall, seriale
imagine via IMDb / Knightfall

După ce în luna aprilie 2017 FilmBox, deținut de SPI International, a cumpărat drepturile de difuzare pentru mai multe producții cunoscute și de succes, printre care se numără „La La Land”, regizat de Damien Chazelle și câștigător al șase premii Oscar, și „Hacksaw Ridge”, regizat de Mel Gibson și câștigător al două premii Oscar, acum a hotărât să achiziționeze pachetul pentru difuzarea noilor seriale Einstein și Knightfall, conform TV Mania.

FilmBox a cumpărat drepturile de difuzare pentru două seriale noi, ambele fiind produse în anul 2017.

Seriale noi: Knightfall, produs de A+E Studios

Noul serial Knightfall este creat de Don Handfield, cel care a produs „The Founder” (2016), și Richard Rayner, cunoscut pentru serialul „L.A. Without a Map”. Primul sezon va cuprinde zece episoade, iar în momentul de față nu se cunoaște durata fiecăruia în parte. Cert este că va fi un serial despre povestea istorică a Cavalerilor Templieri și că producția va fi asigurată de A+E Studios, parte a A+E Networks.

Creat sub marca History, filmul Knightfall (produs de A+E Studios, The Combine și Midnight Radio) va spune povestea războinicilor de elită ai cruciadelor istorice și va reprezenta o explorare în detaliu a lumii clandestine a acestei frății legendare de călugări războinici. Conform istoriei, Ordinul Templierilor era cel mai puternic și mai bogat ordin militar al Evului Mediu, ordin încredințat cu protejarea Sfântului Graal și cu păstrarea unor secrete care ar fi putut distruge Biserica.

seriale noi, Knightfall, seriale
imagine via IMDb.com / Knightfall

Din distribuție fac parte actorii Tom Cullen („Weekend”), Padraic Delaney („The Wind that Shakes the Barley”), Simon Merrells („The Wolfman”), Olivia Ross („Personal Shopper”), Julian Ovenden („Downton Abbey”), Ed Stoppard („The Pianist”), Sabrina Bartlett („Respite”), Bobby Schofield („Black Sea”), Sarah Sofie Boussnna („The Absent One”) și Nasser Memarzia („Kingdon of Heaven”).

Primul episod se va numi „You’d know what to do”, iar serialul Knightfall va avea premiera în anul 2018 pe canalul FilmBox din Europa Centrală și de Est, zonă care cuprinde România, Polonia, Slovacia, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Albania și țările din fosta Iugoslavie.

Seriale noi: Einstein, produs de Zeitsprung Pictures

Noul serial „Einstein” (2017) este creat de cei de la Zeitsprung Pictures, iar scenariul se bazează pe filmul „Einstein” (2015), regizat de Thomas Jahn. Serialul se vrea a fi o continuare a peliculei de 90 de minute. Primul sezon numără zece episoade, iar fiecare va avea 42 de minute.

Scenariul prezintă un profesor universitar tânăr și inteligent, care ajunge să fie acuzat de furt. Acesta reușește să scape de probleme în momentul în care Poliția îi face o ofertă de nerefuzat, și anume de a colabora pentru rezolvarea cazurilor dificile. Lucrul interesant și de apreciat în conceptul proiectului este acela că personajul principal, jucat de Tom Beck, este stră-strănepotul lui Albert Einstein.

Einstein, seriale noi, seriale
imagine via IMDb.com / Einstein

Din distribuția serialului fac parte actorii Tom Beck („Vaterfreuden”), Annika Ernst („Zweiohrkuken”), Rolf Kanies („Downfall” și „Hitman: Agent 47”), Haley Louise Jones („Einstein” și „Professor T.”), Yung Ngo („Der Chinese”), Paul Bohse, Hubertus Hartmann („Das Leben der Anderen”) și Christian Hockenbrink („Boy 7”).

La fel ca și serialul Knightfall, și Einstein va intra în grila de programe a FilmBox din Europa Centrală și de Est în anul 2018. Serialul va putea fi urmărit în România, Polonia, Slovacia, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Albania și țările din fosta Iugoslavie. La nivel mondial, Einstein va fi distribuit de Red Arrow International.

Scrie un comentariu