Raftul cu filme

FilmBox România a cumpărat drepturile de difuzare pentru La La Land și Hacksaw Ridge

filmbox, audiențe tv, happy channel, trei seriale, profi 24 tv
Imagine via Unsplash

Postul de televiziune FilmBox, deținut de SPI International, urmează să difuzeze două pelicule de top, premiate la Oscarurile din anul 2017, și anume „La La Land” și „Hacksaw Ridge”, după ce a fost semnat un contract pentru drepturile de difuzare în România, Republica Cehă, Ungaria și Slovacia.

FilmBox a achiziționat drepturile de difuzare în cele patru țări de la Freeman Distribution, alături de alte titluri de top. Astfel, FilmBox va avea în grilă patru noi pelicule. Capul de afiș al acestei achiziții ale drepturilor de difuzare este, fără doar și poate, filmul „La La Land”, câștigător al șase premii Oscar, cu Ryan Gosling și Emma Stone în rolurile principale.

Lista continuă cu filmul de război „Hacksaw Ridge”, premiat de două ori la Oscar, care îi are în rolurile principale pe Andrew Garfield, Sam Worthington și Luke Bracey, dar și cu „Office Christmas Party”, comedia în care joacă Jennifer Aniston și Jason Bateman. Cel mai recent proiect la care ia parte Jackie Chan și Pierce Borsnan, „The Foreigner”, va intra în grila FilmBox din toamna lui 2017.

„Ne dorim să oferim cel mai bun conținut cinematografic pentru abonații canalelor noastre premium. Astfel de producții aclamate de critici și distinse cu trofee Oscar sunt cele care fac din brandul FilmBox o alegere excelentă pentru telespectatorii ce apreciază divertismentul de calitate, la un preț accesibil”, a declarat Berk Uziyel, director executiv SPI International, pentru Radar de Media.

Scrie un comentariu