Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe postul PRO 2: „Fiicele doamnei Fazilet”

Fiicele doamnei Fazilet, seriale la TV, seriale turcești, PRO 2, seriale pe PRO 2
Imagine via Star TV / Fiicele doamnei Fazilet

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din țară, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Fiicele doamnei Fazilet (în original: „Fazilet Hanim ve Kizlari”) și urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de duminică, 22 septembrie 2019, de la ora 21:00.

Serialul turcesc Fiicele doamnei Fazilet a fost lansat în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Star TV pe 25 martie 2017, iar ultimul pe 9 iunie 2018. Producția originară din Turcia numără două sezoane și un total de 50 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Nazan Kesal, Deniz Baysal, Caglar Ertugrul, Mahir Gunsiray, Tolga Gulec, Hazal Turesan, Afra Saracoglu, Idris Nebi Taskan, Alp Navruz, Tugba Melis Turk și Ecem Baltaci.

Serialul Fiicele doamnei Fazilet se încadrează în genurile dramă și telenovelă, fiind regizat de Alptekin Bozkurt, Gokcen Usta, Gunay Gunaydin și Murat Saracoglu, după un scenariu semnat de Sirma Yanik, fiecare episod fiind realizat în limba turcă. Filmările au fost realizate în Istanbul, în Turcia. Serialul turcesc a fost produs de compania Avsar Film și distribuit de postul de televiziune Star TV.

PRO 2 a decis să cumpere drepturile de difuzare pentru acest serial și să îl difuzeze după ce producția „Răzbunare pe tocuri” ajunge la final pe 21 septembrie 2019. Serialul Fiicele doamnei Fazilet a fost difuzat în Turcia în anii 2017 și 2018.

Producția turcească Fiicele doamnei Fazilet îi are în rolurile principale pe Fazilet, o văduvă care trăiește o viață modestă alături de cele două fete ale sale, Hazan și Ece. De ceva timp, Fazilet trăiește cu dorința de a se îmbogăți, iar în acest sens are parte și de susținerea lui Ece. Însă Hazan nu împărtășește același vis cu celelalte două membre ale familiei, suferind încă după pierderea tatălui său.

Astfel, Hazan ajunge să devină un obstacol pentru sora și mama ei, ambele dorindu-și o viață mai bună de acum încolo. Serialul turcesc va fi difuzat de luni până duminică, începând cu ora 21:00. Actrița Nazan Kesal a mai jucat în „Îngeri și nobili” și „Dragoste și pedeapsă”, în timp ce Afra Saracoglu a apărut în „Surorile”.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii