Raftul cu filme

Serialul „Elisa di Rivombrosa” continuă pe Prima TV cu spin-off-ul „Fiica Elisei”

Elisa di Rivombrosa, Fiica Elisei, telenovele, seriale italiene, Prima TV
Imagine via Cinemagia / Fiica Elisei

Serialul italian „Elisa di Rivombrosa” continuă pe postul de televiziune Prima TV cu spin-off-ul Fiica Elisei (în original: „La figlia di Elisa: Ritorno a Rivombrosa”) începând cu ziua de 14 martie 2018, de la orele 17:00. Conform informațiilor, serialul italian va fi difuzat pe Prima TV de luni până vineri de la aceeași oră.

Fiica Elisei este o telenovelă italiană difuzată în țara de origine începând cu noiembrie 2007, fiind un serial care continuă povestea din „Elisa di Rivombrosa”. Singurii actori care au jucat în ambele producții sunt Sabrina Sirchia, Danilo Maria Valli, Giovanni Rizzuti, Simona Mastroianni, Jane Alexander și Alessandra Barzaghi. Regia a fost realizată de Stefano Alleva, care s-a implicat și în primul serial.

CITEȘTE ȘI: Sezonul al doilea din „Elisa di Rivombrosa” se vede tot pe Prima TV

În anul 2010, echipa de producție anunța un al doilea sezon al telenovelei Fiica Elisei, cu nume noi în distribuție, precum Sarah Felberbaum și Giulio Berruti, care ar fi urmat să fie filmat începând cu anul 2012, însă acest demers nu a fost dus mai departe, iar un al doilea sezon nu a mai apărut pe TV.

În Fiica Elisei, tânăra contesă Agnese Ristori, fiica Elisei di Rivombrosa, se află în centrul atenției. În anul 1797, contesa se întoarce pe pământurile deținute de familie, de care se îgrijește, ca urmare a morții părinților săi, alături de Martino, fratele ei. Agnese realizează imediat că lucrurile s-au schimbat și că nimic nu mai este ca în copilăria sa, pe care și-o amintește atât de bine.

CITEȘTE ȘI: Un nou serial italian pe postul Prima TV: „Elisa di Rivombrosa”

Intrigi familiale, piedici care îi pun în pericol viața, chinurile unei mari iubiri, toate trebuie acum înfruntate de contesa Agnese Ristori, actrița Sarah Felberbaum jucând rolul principal al telenovelei italiene. Serialul a avut, în original, un număr de doar opt episoade.

Din distribuția serialului fac parte, printre mulți alții, nume ca Giulio Berruti, Paolo Seganti, Valentina Pace şi Giorgio Borghetti. Din distribuție fac parte și actori care au jucat și în serialul „Elisa di Rivombrosa”, precum Sabrina Sirchia, Danilo Maria Valli, Giovanni Rizzuti, Simona Mastroianni, Jane Alexander şi Alessandra Barzaghi.

Citește mai multe articole despre telenovele pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii

  • Bună ziua. Aș dori să știu unde pot vedea serialul „Elisa di Rivombrosa” integral și tradus în limba română? Mulțumesc!

  • De ce s-a întrerupt filmul „Elisa di Rivombrosa” din 28 aprilie? Îmi puteți spune când se reia, vă rog frumos? Mulțumesc!