Raftul cu filme

Box office. Filmul erotic „Fifty Shades Freed” a debutat pe primul loc în România

Fifty Shades Freed, PopSugar, filme erotice, filme americane
Imagine via PopSugar / Fifty Shades Freed

Filmul american Fifty Shades Freed (în traducere: „Cincizeci de umbre descătușate”), în regia lui James Foley, a treia parte și ultima a trilogiei erotice, a debutat pe primul loc în box office-ul din România în weekend-ul 9-11 februarie, cu încasări totale în valoare de 3 milioane de lei și 146.751 de spectatori, conform datelor publicate de Cinemagia.

Cu toate că a prins doar weekend-ul în cinematografele din toată țara în săptămâna 5-11 februarie 2018, producția americană a surclasat fără nicio problemă lungmetraje ca „Maze Runner: The Death Cure”, „The Star”, „All the Money in the World” și „12 Strong”. Lansat pe data de 9 februarie în România, Fifty Shades Freed a beneficiat de 102 ecranizări în toată țara și a încasat, din vânzarea biletelor, puțin peste 3 milioane de lei.

Fifty Shades Freed îi are în distribuție, printre alții, pe actorii Jamie Dornan şi Dakota Johnson, iar scenariul este adaptat de scenaristul Niall Leonard după o nuvelă semnată de E. L. James, aceeași după care au fost realizate și primele două părți ale trilogiei, „Fifty Shades of Grey” și „Fifty Shades Darker”.

Succesul răsunător al peliculei Fifty Shades Freed în primele trei zile de difuzare în România nu poate fi comparat însă cu părerile criticilor de film. The Guardian spune despre Fifty Shades Freed: „As usual it’s left entirely up to the beleaguered Johnson to make any of it even remotely watchable. She remains a compelling presence, trying her darnedest with lifeless words, but, again, she’s stranded by the energy-sucking vortex of nothingness that is Jamie Dornan. He’s better than this, but he knows it and his boredom is lazily apparent throughout”.

În timp ce The Telegraph scrie: „This is a film in which one of the more emotionally detailed performances is given by a product-placement Audi”.

Citește mai multe articole din categoria box office pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu