Raftul cu filme

Un nou serial turcesc pe postul Antena 1: „Femeie în înfruntarea destinului”

Femeie în înfruntarea destinului, Antena 1, seriale turcești, posturi TV
Imagine via Antena 1 / Femeie în înfruntarea destinului

Postul de televiziune Antena 1 aduce un nou serial turcesc pe micile ecrane din România. Producția originară din Turcia, denumită Femeie în înfruntarea destinului (în original: „Kadin”), va intra în grila de programe în ziua de miercuri, pe 27 iunie 2018, de la ora 20:00, urmând să fie difuzată miercuri și joi, de la 20:00.

Lansat în anul 2017, serialul turcesc pe care postul Antena 1 urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile dramă și telenovelă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Ozge Ozpirincci, Caner Cindoruk, Bennu Yildirimlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Ayça Erturan, Devrim Ozder Akin și Ece Ozdikici.

Telenovela turcească Femeie în înfruntarea destinului (în original: „Kadin”) este regizată de Merve Girgin (26 de episoade) și Nadim Guc (26 de episoade) după un scenariu scris de Hande Altayli, adaptat după un scenariu original scris de Yuji Sakamoto. Primul episod al serialului a fost difuzat, în Turcia, pe 24 octombrie 2017. Serialul turcesc este produs de Med Production și MF Production.

Povestea seriei Femeie în înfruntarea destinului se concentrează asupra vieții lui Bahar, jucată de Ozge Ozpirincci. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Cesmeli, alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Însă totul se năruie în momentul în care bărbatul iubit moare.

Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii, băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk, și fiica ei, Nisan, care are șapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălui lor. După o absență de 20 de ani, mama lui Bahar, Hatice, revine în viața acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize.

Surse: Antena 1 și TV Mania

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu