Raftul cu filme

Feli debutează pe marile ecrane în filmul românesc Fixeur (2016)

Feli, Fixeur (2016)
captură via YouTube, canal Radio ZU

Cunoscuta artistă din industria muzicală din România, Feli, a debutat pe marile ecrane în lungmetrajul Fixeur (2016), semnat de regizorul Adrian Sitaru. Filmul românesc rulează în cinematografele din întreaga țară începând cu ziua de vineri, 27 ianuarie 2017. Scenariul a fost scris de Claudia și Adrian Silișteanu.

În cadrul peliculei românești Fixeur (2016), Feli joacă rolul unei soliste într-un restaurant din orașul Bistrița. În secvența în care apare, artista interpretează două piese cunoscute pentru publicul larg. Este vorba despre melodia „Lume, lume”, de Maria Tănase, și „Je ne regrette rien”, a lui Edith Piaf.

Într-un interviu acordat Mediafax, Feli vorbește despre rolul jucat în cel mai recent lungmetraj românesc lansat în cinematografele din țară: „Sunt fericită pentru că am avut ocazia să trăiesc această experiență. Rolul a fost fix pe inima mea și în legătură directă cu ceea ce simt că sunt eu, și anume muzica. Mă bucur că am avut ocazia să interpretez una dintre piesele mele preferate, „Lume, lume”, de la unica Maria Tănase”.

Lungmetrajul Fixeur (2016) se află în cinematografe începând cu ziua de vineri, 27 ianuarie 2017. Filmul lui Adrian Sitaru a avut premiera mondială în toamna anului 2016, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto. Tot în 2016, personajul principal, interpretat de Tudor Istodor, a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalului European de Film Les Arcs pentru rolul jucat în acest lungmetraj.

Raftul cu filme a luat parte la una dintre proiecțiile filmului Fixeur (2016) și a publicat o cronică de film detaliată. Te invităm să o citești și tu.

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii pe acest subiect.

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol al raftului cu filme. Trimite-ne sugestiile tale pe admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe acele subiecte. Dincolo de asta, ne-ar plăcea mult o apreciere pe Facebook. Mulțumim!

Scrie un comentariu