Raftul cu filme

Serialul „Fear the Walking Dead” revine pe AMC România cu sezonul 3B

Fear the Walking Dead, AMC, AMC România
Imagine din serialul Fear the Walking Dead

A doua jumătate a sezonului al treilea din serialul american Fear the Walking Dead, creat de AMC, are premiera internațională în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2017. AMC România aduce fanilor autohtoni primele două episoade ale sezonului 3B (episoadele al nouălea și al zecelea), începând cu orele 04:00 (ora României) și va difuza fiecare nou episod concomitent cu Statele Unite.

Acestea vor fi redifuzate în fiecare luni, din 11 septembrie încolo, de la orele 22:00.

Înaintea premierei, postul de televiziune AMC România a programat un maraton al primelor opt episoade din acest sezon recent. Maratonul va fi difuzat pe micile ecrane sâmbătă, 9 septembrie, de la orele 22:00, iar fanii pot revedea prima parte a sezonului al treilea al spin-off-ului producției „The Walking Dead”.

A doua jumătate a noii serii este compusă dintr-un număr de opt episoade. În acest sezon familiile Clark și Otto reușesc să obțină o pace dificilă cu Națiunea. Foștii dușmani trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Ferma Broke Jaw, unde Miliția Locală este decimată, resursele se împuținează, iar mișcarea zombi strânge rândurile.

În sud Barajul Gonzalez este o sursă de viață neprețuită. Strand, jucat de Colman Domingo, este dărâmat și are nevoie de un partener pentru a folosi singura monedă de schimb care mai există în lumea post-apocaliptică. În paralel, Daniel, jucat de Ruben Blades, a devenit din nou el soldado și o slujește pe Lola, jucată de Lisandra Tena, și barajul, dar e încă cu gândul la fantoma Ofeliei.

Fear the Walking Dead este al doilea cel mai urmărit serial dramatic de pe posturile de cablu din Statele Unite ale Americii. Showul de televiziune este o producție AMC Studios, avându-i drept producători executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert.

Mai multe informații despre noile episoade pot fi aflate de pe pagina de Facebook oficială AMC România și de pe platforma Raftul cu Filme.

Scrie un comentariu