Raftul cu filme

Serialul „Fatal Attraction” va putea fi urmărit în exclusivitate pe SkyShowtime

Fatal Attraction
Imagine via IMDb / Fatal Attraction

Serialul Fatal Attraction va fi disponibil pentru vizionare în această primăvară în exclusivitate pe platforma de streaming online SkyShowtime. Cu Joshua Jackson și Lizzy Caplan în rolurile principale, serialul format din opt episoade este produs de Paramount Television Studios și Amblin Television. Producția este o interpretare profundă a clasicului thriller, un simbol cultural al anilor 1980.

Serialul Fatal Attraction va explora atracția fatală și temele atemporale ale căsătoriei și infidelității prin prisma atitudinilor moderne față de femeile puternice, tulburările de personalitate și controlul coercitiv. Lângă Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher și Lizzy Caplan în rolul lui Alex Forrest, în serial mai joacă Amanda Peet în rolul lui Beth Gallagher, Alyssa Jirrels în rolul lui Ellen Gallagher, Toby Huss în rolul lui Mike Gerard, Reno Wilson în rolul detectivului Earl Booker și Brian Goodman în rolul lui Arthur Tomlinson.

Alexandra Cunningham este scenarist și producător executiv al serialului, alături de producătorul executiv Kevin J. Hynes, cu care Cunningham este creditat în calitatea de coautor al poveștii și de producătorii executivi Darryl Frank și Justin Falvey pentru Amblin Television. Silver Tree este, de asemenea, producător executiv, care a și regizat cinci dintre episoade.

Platforma de streaming online SkyShowtime este disponibilă pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime, care se regăsește pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, dar și prin intermediul site-ului oficial. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3,99 euro. Până la data de 11 aprilie 2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de un preț promoțional, cunoscut ca un abonament la jumătate de preț pe viață.

Imediat după lansarea oficială în țara noastră a serviciului de streaming online SkyShowtime, pe Raftul cu Filme a fost publicat un ghid amănunțit cu privire la modul în care orice persoană interesată își poate crea, cu ușurință, un cont pe platformă. De asemenea, ghidul răspunde celor mai întâlnite întrebări legate de acest serviciu, acesta fiind disponibil în mod gratuit pe linkul următor.

Marius Popa

În ultimii 36 de ani, cel puțin 20 de ani i-am petrecut urmărind o grămadă de filme. Listele mele de titluri de pe IMDb au devenit deja neîncăpătoare, fapt pentru care am pus hotărât piciorul pe frână și m-am apucat de scris. În timpul liber îmi petrec timpul încercând să nu mai apăs butoanele de play de pe Netflix și HBO Max.

Scrie un comentariu