Raftul cu filme

VIDEO. Minimax aduce un nou desen animat la TV, Familia Crood: Copacul Familiei

Familia Crood
Imagine via Minimax / Familia Crood: Copacul Familiei

Un nou serial care continuă aventurile din filmele Familia Crood ajunge pe micile ecrane de la noi, pe postul de televiziune Minimax, începând cu ziua de sâmbătă, 11 martie. De la ora 21:25 va debuta seria Familia Crood: Copacul Familiei, urmând să fie difuzat zilnic. Serialul este o continuare a celor două lungmetraje lansate în cinematografe, dar și a serialului „Începuturile familiei Crood”.

Acțiunea din serialul de animație Familia Crood: Copacul Familiei are loc imediat după cea din al doilea lungmetraj. Familiile Crood și Betterman învață să trăiască împreună într-o casă din copac, la cea mai inactivă fermă din preistorie. Astfel, serialul este povestea fondării unei comunități unice, în care două lumi și două familii se ciocnesc, cu rezultate amuzante, dar și emoționante. În cadrul episoadelor, personajele încearcă să se ajute, concurează la o seară de jocuri, organizează o școală și se apără de invazia maimuțelor.

De când s-a lansat în cinematografele din lumea întreagă, în anul 2013, filmul animat „The Croods” a cucerit milioane de fani de peste tot din lume. După cum știm foarte bine, producția de animație a avut și o continuare de succes, lansată în anul 2020. Ambele pelicule s-au bucurat de popularitate în rândul cinefililor de toate vârstele, înregistrând de altfel și un succes răsunător la box office.

Însă membrii familiei Crood au avut și multe alte aventuri pe lângă cele prezentate pe marile ecrane din întreaga lume, iar acestea sunt subiectul serialelor „Începuturile familiei Crood” și Familia Crood: Copacul Familiei. Reprezentanți ai postului de televiziune Minimax au transmis faptul că aventurile amuzante și pline de învățăminte, unde familia și legăturile strânse dintre membrii săi sunt cele care vor face din noul serial de animație un desen animat care va fi urmărit de toți cei din casă, de la cei mai mici și până la cei mai mari dintre adulți.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu