Raftul cu filme

Un nou serial turcesc se difuzează pe postul de televiziune TDC: Ezel

Ezel, seriale turcești
Imagine via IMDb / Ezel

Postul de televiziune TDC aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Turcia se numește Ezel și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 5 iulie 2021, de la ora 20:50.

Pelicula turcească Ezel a fost lansată în anul 2009, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Show TV pe 28 septembrie 2009, iar ultimul episod pe 20 iunie 2011. Serialul are două sezoane și un total de 71 de episoade. Producția se încadrează în genurile crimă, dramă și thriller, fiind regizat de Uluc Bayraktar și Mert Akbas, după un scenariu semnat de Pinar Bulut și Kerem Deren.

Din distribuția serialului Ezel fac parte, printre alții, actori ca Kenan Imirzalioglu, Cansu Dere, Yigit Ozsener, Baris Falay, Tuncel Kurtiz, Bade Iscil, Sarp Akkaya, Bayazit Gulercan, Ipek Bilgin, Nurhan Ozenen, Baris Serma și Burcin Terzioglu.

Omer este un tânăr care lucrează ca ucenic la un atelier de reparații și care trăiește o viață modestă alături de familia sa. Tatăl său lucrează ca tâmplar și reprezintă onoarea familiei deoarece a trăit toată viața sa cinstit. Mama lui are deficiențe de vedere, însă în ciuda acestui fapt a dat dovadă de putere. Omer are încredere în prietenii săi, dar și în femeia de care este îndrăgostit.

În anul 1997, Omer se întoarce din armată cu gândul de a se însura cu Eysan și de a trăi liniștit toată viața. Visul lui Cengiz este să devină un om bogat și influent. El își găsește un loc de muncă la un cazino. Tatăl lui Eysan are un plan prin care poate să ajungă bogat, și anume să jefuiască cazinoul la care este angajat Cengiz. Dar pentru ca planul său să funcționeze are nevoie de patru persoane.

Prima persoană este Cengiz, care oferă informații, iar a doua persoană este Ali, care este pregătit pentru orice. Li se alătură și Omer, acuzat pe nedrept în trecut de autorități. Cea de-a patra persoană este Eysan, care va depune mărturie cum că Omer ar fi autorul jafului. Omer va fi, în cele din urmă, arestat pe nedrept, iar în închisoare ajunge să fie chinuit și obligat să spună adevărul legat de jaful comis.

La pușcărie, Omer îl cunoaște pe Ramiz, căruia i se confesează. După opt ani trecuți de la jaf, în închisoare are loc un incendiu puternic, în timpul căruia este rănit de către un ofițer. În urma acestui eveniment nefericit, Omer este declarat mort, însă își schimbă înfățișarea și identitatea. Cunoscut sub numele de Ezel, Omar are de acum un singur scop în viață, și anume să caute răzbunarea.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Un comentariu

  • Cum reușiți oare să băgați din nou pe post serialul „20 de minute”? Și să tot reluați mereu aceleași seriale? Ar fi mai corect să închideți postul de televiziune dacă tot nu vă interesează ce filme se difuzează.