Raftul cu filme

Epic Drama s-a lansat în România. Ce seriale difuzează și în ce rețele poate fi urmărit

canalul Epic Drama, Epic Drama TV, Epic Drama, seriale TV, seriale la TV, postul Epic Drama, canalul Epic Drama
Logo oficial / Epic Drama TV

Postul de televiziune Epic Drama s-a lansat oficial în țara noastră pe 14 decembrie 2017, fiind un canal TV controlat de Viasat World, compania care deține și operează mai multe televiziuni sub brandul Viasat. Epic Drama se prezintă ca un post de televiziune care va difuza exclusiv producții încadrate în genul dramă.

În România, conform Pagina de Media, postul de televiziune Epic Drama este disponibil în oferta AKTA, atât în format SD, cât și HD, iar în curând urmează să fie adăugat în grilele principalilor operatori de pe piață, inclusiv RCS & RDS.

UPDATE 15 noiembrie 2018, ora 16:22: Postul de televiziune Epic Drama a fost inclus în grila de programe a operatorului român Nextgen. Mai multe informații în acest articol.

UPDATE 8 octombrie 2018, ora 07:14: Postul de televiziune Epic Drama a fost inclus în grila de programe a RCS&RDS, adică în grila de programe a celor de la Digi. Mai multe informații se pot afla citind articolele românești de aici și aici.

UPDATE 18 iulie 2018, ora 10:39: Postul de televiziune Epic Drama, lansat de Viasat World în luna decembrie 2017, va intra și în grila operatorului Telekom. Reprezentanții Telekom România au declarat că televiziunea de seriale va fi disponibilă în grilă începând cu ziua de duminică, 1 iulie 2018.

UPDATE 13 iulie 2018, ora 11:36: UPC România, al doilea cel mai mare operator de televiziune prin cablu din țara noastră (după RCS & RDS), a introdus, pe 12 iunie 2018, canalul Epic Drama în grila de programe. Lansat oficial în România pe 14 decembrie 2017, postul TV putea fi urmărit, până acum, doar în rețeaua AKTA. Canalul de filme și seriale este disponibil pentru clienții cu pachetele digitale Play Familia sau Play Maxim. Mai multe detalii în acest articol.

Audiența dorită de canalul Epic Drama:

Conform celor de la Viasat World, Epic Drama se adresează atât femeilor, cât și bărbaților cu vârste de peste 25 de ani. În principiu, Viasat World, prin intermediul canalului Epic Drama, caută să atragă un public matur și care să facă parte, cât mai puțin posibil, din segmentul de vârstă 18-24 ani.

„Suntem încrezători că varietatea conţinutului pe care canalul îl oferă va transforma acest canal într-unul de success, care va oferi publicului acces la producţii dramatice de calitate, 24 de ore din 24, în fiecare zi, oricând doresc să le vizioneze”, declară Irina Gofman, CEO Viasat World, pentru Pagina de Media.

Ce seriale au intrat în grila Epic Drama:

Deodată cu lansarea din țara noastră Epic Drama a conturat o grilă de conținut în care sunt incluse mai multe produse încadrate la categoria dramă. Printre acestea se numără nume ca „Harlots”, „The Miniaturist”, „The Borgias”, „Copper”, „Mr. Selfridge”, „Poldark” și „Versailles”.

„Suntem extrem de încântaţi să vedem că majoritatea operatorilor cheie cu care colaborăm au ales să adauge postul TV în grila lor. Este o dovadă a importanţei pe care o acordăm înţelegerii nevoilor partenerilor noştri şi a scopului comun, acela de a oferi conţinut de calitate publicului”, declară Irina Gofman, CEO Viasat World.

Postul de televiziune promite accesul, timp de 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la conținut atractiv pasionaților de gen, oferind o grilă de programe variată, cu producții din mai mult sfere cinematografice, inclusiv crimă și mister, politic, război, seriale de epocă, adaptări literare, aventură, acțiune și fantasy.

Conform reprezentanților companiei, lansarea Epic Drama are la bază studii care arată că există un public pasionat de gen și o nișă deloc exploatată pe piață.

Citește mai multe articole despre seriale și despre posturile TV pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

11 comentarii

  • Am remarcat noul program, Epic Drama, prin calitatea filmelor, „Endervor”, „Misterele domnișoarei Fisher”, „Hospital Real”, „Un sat francez” și sunt doar la începutul descoperirilor filmografice. Surpriză mare să descopăr suspans bine regizat în filme care mă țintuiesc locului și care mă fac să uit de mine, să ies din lumea reală și să mă transpun în lumea filmului.

  • Am urmărit serialul suedez „Restaurantul”, mai puțin ultimul episod. Aș vrea să știu unde îl găsesc și când începe următorul sezon. Mulțumesc!

  • Ce se întâmplă cu serialul „Grand Hotel”? S-a întrerupt brusc. O să îl mai dați sau nu? Mi-a plăcut foarte mult și aș vrea să îl văd în continuare.

  • Serialul „Endover” va mai continua? Mă refer la o eventuală nouă serie. Sau dacă s-a mai filmat? Mulțumesc!

  • Ce se întâmplă cu serialul „Poldark”? Va mai continua să fie difuzat? În seara aceasta a fost brusc întrerupt și reluat de la primul episod. Mulțumesc!

  • De ce multe seriale se întrerup brusc și se reiau de la primul episod? Nici măcar nu se anunță nimic. Cum se poate urmări un serial în aceste condiții?

  • Dorim continuarea serialului de epocă „Versailles”. Ne-a plăcut foarte mult. Dorim difuzarea și a altor sezoane. Cam pe când putem vedea și următorul sezon, al patrulea? L-am urmărit până acum pe canalul Epic Drama. Mulțumim!