Raftul cu filme

Un nou serial turcesc pe postul AXN White: „Dragoste la urgență”

Emergency Love, AXN, AXN White, seriale, seriale turcești, seriale turcești TV
Imagine via AXN / Emergency Love

AXN White, unul dintre posturile de televiziune ale grupului AXN deținut de Sony Pictures Entertainment, aduce un nou serial turcesc, în premieră, pe micile ecrane. Producția Dragoste la urgență (în original: „Acil Ask Araniyor”, în engleză: „Emergency Love”) va intra în grila de programe a postului TV în ziua de vineri, 9 martie 2018, și va fi difuzat de luni până vineri, de la orele 22:40.

Lansat în anul 2015, serialul turcesc pe care postul AXN White urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile comedie și romantic, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Serhat Teoman, Duygu Yetis și Derya Alabora. Seria numără 24 de episoade, iar printre actori se numără și un nume cunoscut fanilor serialului turcesc „Mama”, fiind vorba de Serhat Teoman.

Serialul Dragoste la urgență a fost difuzat în Turcia pe Show TV în anul 2015.

Emergency Love, AXN, AXN White, seriale, seriale turcești, seriale turcești TV
Imagine via AXN / Dragoste la urgență

Sinan este un tânăr cu o carieră de succes în medicina de urgență, care se bucură din plin de viața sa liniștită și lipsită de evenimente. Într-o dimineață devreme, Sinan este trezit de zgomotul făcut de o tânără care încearcă să se mute în noul ei apartament. Mai mult, tânăra îi lovește din greșeală mașina lui Sinan, acesta fiind convins că este una dintre cele mai groaznice zile din viața lui.

Hotărât că nu vrea să o mai vadă vreodată, Sinan are parte de un șoc când descoperă că acesta este noua lui asistentă, Nisan. Foarte drăguță, dar și un pic neîndemânatică, Nisan va trebui să învețe să lucreze alături de Sinan în camera de gardă. Povestea personajelor se complică și mai mult atunci când sora cea mare a lui Sinan se angajează la același spital.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu