Raftul cu filme

Un nou serial italian pe postul Prima TV: „Elisa di Rivombrosa”

sezonul al doilea din serialul Elisa di Rivombrosa, Elisa di Rivombrosa, seriale italiene, seriale italienești, seriale Prima TV, Prima TV, seriale, telenovele
Imagine via tvzap.kataweb.it / Elisa di Rivombrosa

Un nou serial italian intră în grila de programe a postului de televiziune Prima TV începând cu prima lună din anul 2018. Telenovela Elisa di Rivombrosa, lansată în anul 2003, va fi difuzată de canalul TV românesc începând cu data de 1 ianuarie 2018, de la orele 17:00, imediat după ce producția italiană „Pasiune toscană” ajunge la final, conform informațiilor publicate de TV Mania și Pagina de seriale.

Program de difuzare: de luni până vineri, de la orele 17:00

Producția originară din Italia a avut premiera pe 17 decembrie 2003 pe un canal italian, fiind difuzată între 2003 și 2005. Începând cu anul 2014, telenovela Elisa di Rivombrosa a fost difuzată în Germania, iar în Ungaria a fost adusă, începând cu anul 2014 de postul Film Cafe. Iar acum, în 2018, producția ajunge și în România.

CITEȘTE: „Elisa di Rivombrosa” continuă pe Prima TV cu spin-off-ul „Fiica Elisei”

CITEȘTE: Sezonul al doilea din „Elisa di Rivombrosa” se vede tot pe Prima TV

Cu două sezoane și 26 de episoade filmate până în momentul de față, fiecare de câte 50 de minute, telenovela italiană Elisa di Rivombrosa îi are în rolurile principale pe actorii Vittoria Puccini, Alessandro Preziosi și Antonella Fattori, iar distribuția este completată de nume ca Jane Alexander, Linda Batista, Kaspar Capparoni, Danilo Maria Valli, Marzia Ubaldi și Pierluigi Coppola.

Elisa di Rivombrosa, seriale italiene, seriale italienești, seriale Prima TV, Prima TV, seriale, telenovele
Imagine via tvzap.kataweb.it / Elisa di Rivombrosa

Cu un buget estimat la 17 milioane de euro, Elisa di Rivombrosa a fost recompensată cu numeroase premii în Italia și respectă cu exactitate atmosfera din Italia anilor 1700. Conform TV Mania, serialul urmărește povestea de dragoste dintre Elisa, o tânără servitoare luată la castel ca damă de companie a contesei Ristori, și Fabrizio Ristori, fiul contesei. Din cauza diferențelor sociale și a intrigilor, Elisa este nevoită să înfrunte aversiunea clasei nobile.

La fel ca Cenușăreasa, Elisa trăiește între invidia sclaviei și aroganța familiei nobiliare. La un moment dat, ea devine pionul principal într-un complot extrem de încurcat împotriva Regelui, complot pe care îl dejoacă cu ajutorul feminității sale fragile. Intrigile familiei îi vor pune la încercare pe Elisa și Fabrizio, care vor trece prin nenumărate aventuri până să-și găsească fericirea.

Citește mai multe articole despre telenovelele difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii

  • Telenovela Elisa di Rivombrosa îmi place foarte mult poate pentru că actorii Vittoria Puccini și Alessandro Preziosi își joacă foarte bine rolurile și regizorul este super profesionist în ceea ce face. M-aș bucura dacă aș auzi că actorii s-au împăcat și ar fi amândoi lângă fica lor, Elena Preziosi.