Raftul cu filme

VIDEO. Un serial turcesc nou se vede pe postul PRO 2: „Dulce amărui”

Dulce amărui, Dolunay, seriale, seriale turcești, seriale la TV, telenovele noi, PRO 2
Imagine via IMDb / Dulce amărui

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Dulce amărui (în original: „Dolunay”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de vineri, 15 februarie 2019, de la ora 21:00.

Telenovela turcească Dulce amărui a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Start TV pe 4 iulie 2017, iar ultimul pe 31 decembrie 2017. Serialul numără un singur sezon, cu un total de 26 de episoade, conform informațiilor de pe Wikipedia și IMDb.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Ozge Gurel, Can Yaman, Hakan Kurtas, Necip Memili, Oznur Serceler, Ilayda Akdogan, Berk Yaygin, Balamir Emren, Aliona Bozbey și Alihan Turkdemir. Serialul turcesc Dulce amărui se încadrează în genurile comedie, romantic și telenovelă. Producția turcească este regizată de Cagri Bayrak, scenariul fiind semnat de scenariștii Fikret Bekler, Elif Ozsut, Aysen Gunsu Teker, Kerim Ceylan și Zeynep Arslanpay.

Serialul Dulce amărui spune povestea lui Ferit, interpretat de Can Yaman, un om de afaceri de succes, dar cu un caracter perfecționist și greu de suportat. În fiecare zi îi gătește un bucătar profesionist, însă se lasă foarte greu mulțumit de persoanele care îi pregătesc fiecare masă. Nazli, interpretată de Ozge Gurel, este o tânără care frecventează cursuri de gastronomie, aflându-se, în același timp, în căutarea unui loc de muncă care să îi asigure liniște și un trai în această viață.

Aflându-se în această situație, Nazli ajunge să îi gătească lui Ferit pentru ca mai apoi să se îndrăgostească unul de celălalt. Așa cum se întâmplă în orice relație, cei doi se lovesc de diferențele majore dintre ei, lucru care nu face decât să le complice relația aflată încă la început.

Producția turcească Dulce amărui a fost difuzată, în anul 2017, pe postul de televiziune Star TV, pe 31 decembrie 2017 fiind difuzat episodul de încheiere al serialului. În total, seria numără un total de 26 de episoade. În momentul de față, Can Yaman joacă în serialul „Erkenci Kus” („Pasărea matinală”), în timp ce Ozge Gurel interpretează un rol în producția „Muhtesem Ikili” („Un duo magnific”).

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu