Raftul cu filme

Un nou serial turcesc va fi difuzat de Kanal D: „Dragoste și ură”

Dragoste și ură, seriale turcești, telenovele, Kanal D
Imagine via Kanal D / Dragoste și ură

Dragoste și ură, o nouă poveste de iubire intră în casele românilor imediat după sărbătorile de iarnă. Anul 2018 debutează la Kanal D cu o nouă și fascinantă poveste de dragoste! Începând cu ziua de joi, 11 ianuarie 2018, postul de televiziune Kanal D intră în casele telespectatorilor săi cu o nouă producție care va da dependență românilor, Dragoste și ură (original: „Ask ve Mavi), un serial turcesc ce îi are protagoniști pe actorii Emrah Erdogan și Burcu Kiratli.

Românii vor fi părtașii unei incitante povești de iubire dintre Ali, jucat de Emrah Ergdogan, și Mavi, interpretată de Burcu Kiratli, doi tineri care încearcă să își construiască un destin împreună în ciuda dificultăților care apar la tot pasul. Ali, în vârstă de 30 de ani, este fiul unei familii bogate. Deși se află în închisoare, acolo unde își ispășește pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, se îndrăgostește de Mavi, o frumoasă tânără care l-a ajutat să suporte captivitatea prin scrisorile pe care și le-au trimis preț de 12 ani.

CITEȘTE ȘI: Un nou serial italian pe postul Prima TV: „Elisa di Rivombrosa”

În ziua eliberării, Ali și Mavi se întâlnesc pentru prima dată. Cei doi tineri iau o hotărâre fulger, și anume aceea de a se căsători. Ceea ce nu știe Ali este faptul că Mavi nu l-a ales întâmplător. Tânăra este sora lui Ahmet, bărbatul ucis în urmă cu 12 ani. În toată această perioadă Mavi a visat la momentul răzbunării fratelui ei, care a fost ucis în noaptea nunții lui. Tot ceea ce își dorește tânăra este punerea în aplicare a planului gândit de atâția ani.

Mavi este hotărâtă să îl ucidă pe Ali chiar în noaptea nunții lor.

Dragoste și ură, seriale turcești, telenovele, Kanal D
Imagine via Kanal D / Dragoste și ură

Însă ceea ce nu știe Mavi este faptul că bărbatul care îi devine soț, ucigașul fratelui ei, este nevinovat, Ali luând vina asupra lui cu ani în urmă din dorința de a-și proteja fratele mai mare, adevăratul criminal. Surprinzător este faptul că Ali, deși descoperă chiar în ziua căsătoriei care este adevărate identitate a viitoare soții, decide să o ia de nevastă, alegând să păstreze tăcerea în numele iubirii.

Kanal D a programat premiera serialului Dragoste și ură pe 11 ianuarie 2018.

Citește mai multe articole despre serialele turcești difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu