Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial american se difuzează pe postul AXN: „Doctorul cel bun”

Doctorul cel bun, The Good Doctor, AXN, seriale pe AXN
Imagine via AXN / The Good Doctor

Postul de televiziune AXN aduce o nouă producție americană pe micile ecrane din țară, în premieră. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește Doctorul cel bun (în limba engleză: „The Good Doctor”) și urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de joi, 3 octombrie 2019, de la ora 22:00.

Serialul american Doctorul cel bun a fost lansat în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune ABC pe 25 septembrie 2017, iar producția continuă și în momentul de față. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii numără un total de trei sezoane și un total de 41 de episoade, conform celor mai recente date publicate pe platformele IMDb și Wikipedia la momentul scrierii articolului.

Din distribuția serialului american Doctorul cel bun (în limba engleză: „The Good Doctor”) fac parte, printre alții, actori ca Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Richard Schiff, Tamlyn Tomita, Christina Chang, Paige Spara, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Chuku Modu și Beau Garrett.

Serialul american Doctorul cel bun se încadrează în genurile dramă și dramă medicală, fiind regizat, printre alții, de Mike Listo, Michael Patrick Jann și Allison Liddi Brown, după un scenariu semnat, printre alții, de David Shore, Jae Beom Park, David Renaud și Lloyd Gilyard Junior, episoadele fiind realizate în engleză.

Serialul Doctorul cel bun aduce pe micile ecrane povestea emoționantă a unui tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California. Doctorul Shaun Murphy, un tânăr cu o minte extraordinară care vede lumea altfel, are autism și a visat de mic să devină medic.

Își abandonează viața liniștită dintr-un orășel pentru a se alătura echipei de chirurgi de la prestigiosul spital St. Bonaventure. Singur pe lume și având dificultăți în a lega relații personale cu cei din jur, tânărul îl are de partea lui pe doctorul Aaron Glassman, cel care îl aduce să lucreze la St. Bonaventure și care se va opune de fiecare dată scepticismului și prejudecăților celorlalți din spital.

În timp ce se obișnuiește cu noul mediu, dar și cu noile persoane din viața lui, Shaun va trebui să muncească mai mult ca niciodată pentru a dovedi colegilor săi că talentul medical este într-adevăr extraordinar și, mai ales, că în pofida dificultăților pe care le are în a relaționa cu alții, poate deveni un doctor bun.

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore ca scriitor și producător executiv. Daniel Dae Kim, cunoscut pentru „Lost” și „Hawaii Five-0”, David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi ai peliculei.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu