Raftul cu filme

Un nou serial american se difuzează pe postul TVR 2: Doctor Quinn

Doctor Quinn
Imagine via IMDb / Doctor Quinn

Postul de televiziune TVR 2 aduce o nouă producție americană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește Doctor Quinn (în limba engleză: „Dr. Quinn, Medicine Woman”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de 7 iunie 2021, de la 16:00.

Serialul american Doctor Quinn a fost lansat în anul 1993, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune CBS pe 1 ianuarie 1993, iar ultimul episod pe 16 mai 1998. Producția numără șase sezoane și un total de 150 de episoade. La acestea se mai adaugă și două filme făcute după ce serialul a ajuns la final, și anume „Dr. Quinn, Medicine Woman: The Movie” și „Dr. Quinn: The Heart Within”.

Pelicula Doctor Quinn se încadrează în genurile dramă, familie și western și este creată de Beth Sullivan, după un scenariu semnat de Sara Davidson și Beth Sullivan. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Jane Seymour, Joe Lando, Chad Allen, Erika Flores, Jessica Bowman și Shawn Toovey.

În anul 1867, Michaela Quinn, o tânără doctoriță și moștenitoarea unei familii bogate din Boston, lasă în urmă confortul în care a trăit până atunci și se mută într-un orășel din vestul Americii, în Colorado Springs. Entuziastă, plină de bune intenții și dornică să se afirme într-o meserie dominată de bărbați, Michaela este primită cu suspiciune de localnici, dar reușește să își facă doi prieteni buni: Byron Sully, susținătorul cauzei indienilor cheyenne, și Charlotte Cooper, moașa satului.

De parcă adaptarea nu i-ar fi fost suficient de dificilă, un incident tragic îi schimbă și mai mult viața. Mușcată de o viperă, Charlotte îi încredințează pe patul de moarte pe cei trei copii ai ei, Matthew, Colleen și Brian. Devenită brusc și mamă, și medicul unei comunități care nu prea are încredere în capacitățile ei, Dr. Mike se înarmează cu curaj și optimism pentru a schimba în bine viețile celor din jur.

Serialul Doctor Quinn, unul dintre cele mai faimoase și îndrăgite seriale western, poate fi urmărit de la ora 16:00, dar și seara, de la ora 23:00. Începând cu data de 14 iunie, reluarea episodului de la ora 16:00 va fi difuzată la ora 22:00.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu