Raftul cu filme

Un nou serial italiano-francez se difuzează pe postul Focus Sat TV: Django

Django
Imagine via IMDb / Django

Postul de televiziune Focus Sat TV aduce o nouă producție italiană și franceză pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Italia și Franța se numește Django (în original: „Django”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 24 aprilie 2023, de la ora 21:30.

Serialul Django a fost lansat în anul 2022. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Canal+ pe 13 februarie 2023, în Franța, pe postul de televiziune Sky Atlantic pe 17 februarie 2023, în Italia, și pe postul de televiziune Sky Atlantic pe 1 martie 2023, în Marea Britanie. Serialul încă nu a ajuns la final, iar în momentul de față numără un singur sezon, cu un total de zece episoade.

Producția italiano-franceză se încadrează în genurile dramă și western, fiind regizat de Francesca Comencini, Enrico Maria Artale și David Evans, după un scenariu semnat de Leonardo Fasoli și Maddalena Ravagli. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Matthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari, Noomi Rapace, Jyuddah Jaymes, Eric Kole și Benny O. Arthur.

Acțiunea din serialul Django se petrece în vestul sălbatic, în perioada anilor 1860, și spune povestea unui pistolar pe nume Django, un tip enigmatic care ajunge în New Babylon, un oraș al proscrișilor. În urmă cu opt ani, familia sa a fost omorâtă, însă acum află că fata lui, Sarah, a supraviețuit măcelului.

Ea a fost salvată de un alt pistolar pe nume John Ellis, fondatorul orașului New Babylon, care a crescut-o pe fată alături de fetele lui. Producția este un serial plin de situații palpitante care alternează cu momente emoționante, iar personajele sunt inventate pe fundalul unei societăți în care diversitatea este văzută de unii ca o oportunitate pentru viitor, iar de alții ca o amenințare.

Toate cele zece episoade din primul sezon al producției au fost filmate în România, din mai și până în noiembrie 2021, în mai multe regiuni din țară, precum Brașov, Buftea, Dobrogea, București și Vulcanii Noroioși. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a 27 de săptămâni, fiind construite platouri de filmare în 20 de locuri naturale, iar craterul Vulcanului Racos a fost transformat complet într-un oraș.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu