Raftul cu filme

Un nou serial american pe postul AXN: „Dispăruți”

cele mai bune filme pe HBO GO, filme pe HBO GO, filme HBO GO, HBO GO, filme bune pe HBO GO, filme bune HBO GO, Gone, Dispăruți, AXN, seriale, seriale la TV
Imagine via IMDb / Gone

Postul de televiziune AXN, care este prezent și în țara noastră, anunță difuzarea unui nou serial american pe micile ecrane. Drama procedurală Dispăruți (în original: „Gone”) îi are în rolurile principale pe actorii Leven Rambin și Chris Noth. Postul AXN anunță că producția are premiera pe 1 octombrie 2018, de la ora 22:00.

Noul serial dezvăluie povestea lui Kit Lanigan, supraviețuitoarea unui faimos caz de răpire de minori, și a agentului FBI care a salvat-o, Frank Novak. Timp de 15 ani, perioadă în care s-a străduit să uite drama prin care a trecut, Kick s-a antrenat în arte marțiale și în folosirea armelor, convinsă că doar așa se va putea apăra în orice moment de persoanele care îi vor răul.

Isteață, puternică, amuzantă, uneori cu un umor negru și fără să își lase emoțiile la vedere, eroina va trebui să decidă dacă vrea să se confrunte cu demonii trecutului în momentul în care primește o vizită neașteptată din partea lui Novak. Acesta este un veteran FBI, cu imbolduri de renegat, care formează o echipă mică, o unitate specializată în cazuri de răpiri cu resurse puse la dispoziție de FBI.

Cu o vastă experiență, Novak este liderul de necontestat al echipei, dar și o figură paternă pentru Kick. Speranța lui este că, implicându-o în noul proiect, aceasta va reuși să lase trecutul în urmă. Fostul ofițer John Bishop, agentul Kennedy și James Finley completează echipa care se dedică cu mult curaj rezolvării cazurilor de răpire și persoane dispărute din serialul american Dispăruți.

Producția Dispăruți este formată din 12 episoade și este produsă de NBC Universal Studios. Seria a fost creată de Matt Lopez, în timp ce Barry O’Brien, JoAnn Alfano, Kim Moses și Sara Colleton sunt producători executivi.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu