Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial indian pe postul PRO 2: „Dincolo de noi”

Dincolo de noi, seriale indiene, PRO 2
Imagine via Dekh News / Dincolo de noi

PRO 2, unul dintre posturile de televiziune deținute de PRO TV SRL, parte a grupului Media PRO, aduce un nou serial indian pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din India, denumită Dincolo de noi (în original: „Swaragini”), va intra în grila de programe a postului TV în ziua de miercuri, 30 mai 2018, și va fi difuzată de luni până duminică, de la ora 16:30.

Lansat în anul 2015, serialul indian pe care postul PRO 2 urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile dramă și romantic, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Helly Shah, Tejaswi Prakash, Varun Kapoor și Namish Taneja. Producția Dincolo de noi a fost difuzată în India pe postul Colors TV.

Serialul indian Dincolo de noi a fost creat de Mahesh Pandey și Akash Deep, iar de dialoguri s-au ocupat Gautam H., Janki V. și Sharad C. Tripathi, în timp ce regia a fost asigurată de Ravi Raj. Primul episod a fost difuzat pe 2 martie 2015, iar ultimul pe 14 decembrie 2016. Seria numără un sezon și 469 de episoade.

Producția Dincolo de noi urmărește povestea Swarei, o fată crescută de o familie bogată și deschisă la mine, în timp ce Regini provine dintr-o familie mai conservatoare. De mulți ani, cele două sunt prietene bune, iar la un moment dat ajung să afle că sunt, de fapt, surori. Prietenia lor începe să se ducă pe apa sâmbetei atunci când ajung să se îndrăgostească de același bărbat, de Lakshya.

Actrița Helly Shah, cea care interpetează rolul Swarei, este una dintre cele mai apreciate actrițe din India. Debutul în seriale a fost reprezentat de un rol jucat în producția „Gulaal”, cu opt ani înainte să joace în „Swaragini”. Personajul Swara i-a adus premiul pentru cea mai bună actriță la Golden Petal Awards.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii