Raftul cu filme

VIDEO. Postul AXN va difuza serialul politic american „Designated Survivor”

Designated Survivor, serialul Designated Survivor a fost anulat, Designated Survivor, ABC
Imagine via IMDb / Designated Survivor

Recent, postul de televiziune AXN, care emite și în țara noastră, a anunțat că va difuza, în luna aprilie 2019, două noi seriale americane politice cunoscute, și anume Designated Survivor și „Madam Secretary”. Astfel, începând cu data de 4 aprilie 2019, serile de joi vor fi rezervate jocurilor de putere americane în cele două producții în care actorii Tea Leoni și Kiefer Sutherland au rolurile principale.

Luna aprilie 2019 aduce două seriale noi pe postul de televiziune AXN, producția americană Designated Survivor urmând să fie difuzată începând cu data de 4 aprilie 2019, în fiecare seară de joi, de la ora 22:00. Cu o oră înainte, de la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod nou din cunoscutul serial „Madam Secretary”, celebra producție cu actrița americană Tea Leoni în rolul principal al seriei.

Începând cu ora 22:00, acțiunea se mută la Casa Albă, acolo unde un ofițer de rang secund al cabinetului Statelor Unite ale Americii, profesorul Tom Kirkman, interpretat de actorul Kiefer Sutherland, devine brusc președintele Statelor Unite ale Americii după un atac catastrofic asupra clădirii Capitoliului, care are loc în timpul discursului către națiune, în serialul american Designated Survivor.

În lumina acestei tragedii naționale, noul președinte al SUA se va strădui să mențină unite atât țara, cât și propria familie, în timp ce învață jocurile volatile ale puterii și politicii. Totodată, găsirea responsabilului pentru atentat și oprirea amenințării unui nou atac pe teren american devin o luptă contra cronometru.

Pe lângă toate acestea, telespectatorii din România vor putea urmări și conflictele interioare ale celor două personaje principale ale serialelor, Elizabeth McCord și Tom Kirkman, precum și modul în care responsabilitățile celor două funcții interpretate de actori afectează relațiile acestora cu cei apropiați.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, dar și cele de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu