Raftul cu filme

Filme la TV. Pelicule difuzate de sărbători pe Happy Channel

de sărbători pe Happy Channel, Happy Channel, filme de Crăciun, Crăciun, filme pe Happy Channel, filme de sărbători
Imagine via IMDb / 12 Dates for Christmas

Pelicule difuzate de sărbători pe Happy Channel. În ultima lună din an, în decembrie 2017, postul de televiziune Happy Channel invită telespectatorii să intre în poveștile de iarnă! În grila stației TV se vor regăsi programe specifice sărbătorilor de iarnă care vor aduna în fața micului ecran telespectatori de toate vârstele. De la povești de iarnă la comedii savuroase, toate te așteaptă cu drag.

Postul TV a îmbrăcat haine de sărbătoare și a pregătit numeroase surprize pentru publicul său. În luna decembrie canalul TV va difuza programe de Crăciun care vor putea fi urmărite în familie, fiind ideale atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Rapha vor prezenta în cadrul edițiilor Happy Night producțiile care pot fi urmărite la Happy Channel în ultima lună din an, dar au pregătit și alte materiale speciale fanilor.

Începând cu data de 18 decembrie, serialul turcesc „Intrusul” (în original: „Insider”) a luat o mică pauză, iar în locul blockbusterului sunt difuzate pelicule care vor invita telespectatorii să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

CITEȘTE ȘI: Pelicule difuzate de sărbători pe canalele FilmBox România

Una dintre producțiile incluse în maratonul filmelor de Crăciun este „Nuntă de Crăciun”, care a putut fi vizionat luni, 18 decembrie, de la orele 20:00. Difuzat la Happy Channel, filmul regizat de Bert Kish i-a adus în fața publicului pe Katrina Law, Jordan Belfi și Patricia Richardson.

Duminică, pe 24 decembrie, de la orele 20:00, telespectatorii pot urmări comedia „În căutarea lui Moș Crăciun”, un film din a cărui distribuție fac parte actori precum Laura Vandervoort, Nick Zano și Paula Brancati. Jennifer, o tânără care se ocupă de promoții într-un mall din Boston, se luptă să nu-și piardă locul de muncă și astfel vine cu ideea angajării unui Moș Crăciun nou.

CITEȘTE ȘI: Filme, animații și seriale difuzate de Paramount Channel în decembrie

În seara de Crăciun, pe 25 decembrie,de la orele 20:00, Happy Channel pregătește telespectatorilor pelicula „Drumul spre nuntă”, un film cu Jennifer Grey și Clark Gregg. Cunoscuta fotografă de modă Claire Jameson este pe punctul de a nu mai ajunge la propria nuntă, din statiunea montana Aspen, din cauza vremii. Întrucât nu are altă soluție, ea decide să facă autostopul. Salvarea ei este Tom, care merge cu fiica lui, în Colorado. Călătoria le va schimba însă viața acestora.

Maratonul filmelor de Crăciun cuprinde numeroase producții de sezon care se regăsesc în grila postului TV, fiind difuzate la orele 16:00, 18:00, 20:00, 22:00. În plus, Happy Channel pregătește interviuri cu oameni importanți din lumea cinematografiei la „Întâlniri fericite”, emisiune prezentată de Irina Margareta Nistor și difuzată joia și vinerea de la orele 12:30.

Citește mai multe articole despre filmele difuzate pe TV pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu