Raftul cu filme

Filme la TV. Pelicule difuzate de sărbători pe canalele FilmBox România

Imagine via IMDb / Office Christmas Party

Pelicule difuzate de sărbători pe canalele FilmBox România. Grupul de posturi a programat pentru perioada sărbătorilor de iarnă, pe canalele sale, pelicule care vor ajuta telespectatorii să simtă cu adevărat magia Crăciunului. Vorbim despre comedii savuroase, povești impresionante de dragoste și producții pentru copii.

Pelicule difuzate de sărbători pe canalele FilmBox România:

Piesa de rezistență pentru Crăciunul anului 2017 este comedia „Office Christmas Party” (în traducere: „Petrecere nebună la birou”), cu o distribuție de zile mari: Jennifer Aniston, Jason Bateman și Oliva Munn. Cândând spunem „nebună” nu exagerăm! Chiar Jennifer Aniston și Jason Bateman au recunoscut că la filmările pentru această peliculă cel mai dificil le-a fost să nu râdă încontinuu.

Jennifer Aniston joacă rolul unui CEO dur și responsabil care trebuie să oprească petrecerea angajaților săi. Pentru frumoasa blondă tocmai seriozitatea a fost marea provocare, chiar dacă nu se afla la primul rol de șefă. Prieteni și parteneri în multe filme, Jennifer Aniston și Jason Bateman au un truc prin care își stăpânesc crizele de râs în timpul filmărilor:

„Numai jumătate din corpul tău apare pe cameră, așa că ne putem ciupi de picior, de pildă”, explică Bateman. Jason Bateman a mărturisit că iubește rolurile din filmele de comedie: „E frumos, distractiv și ușor să joci în astfel de filme. În drame, trebuie să fii tot timpul serios”, spune actorul. „Office Christmas Party” este pe FilmBox Premium, în ziua de Crăciun, de la 22:00.

Alte filme difuzate de sărbători pe canalele FilmBox România:

În preajma Crăciunului, FilmBox a pregătit și alte filme care să vă introducă în atmosfera de sărbătoare. Pe FilmBox Family va fi difuzată pelicula „Un sărut de Crăciun”. Filmul spune povestea lui Wendy, o tânără proiectantă, al cărei talent n-a fost încă descoperit, dar care rămâne blocată într-un lift cu un necunoscut cu care ajunge să se sărute pasional. Când ușile ascensorului se deschid, Wendy fuge. Continuarea, pe FilmBox Family, pe 22 decembrie, de la orele 21:00.

Povestea lui Moș Crăciun se spune la FilmBox Extra HD. Demult, în Lapland, un băiețel pe nume Nikolas își pierde părinții într-un accident. Localnicii se hotărăsc să aibă grijă de el, fiecare timp de un an. În semn de recunoștință, Nikolas construiește jucării pe care le oferă gazdelor în preajma Crăciunului. Asta până când ajunge în casa unui tâmplar morocănos. Întreaga poveste a lui Moș Crăciun este pe 25 decembrie, de la ora 20:35, pe FilmBox Extra HD.

Citește mai multe articole despre filmele difuzate pe TV pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu