Raftul cu filme

Minimax va difuza în România un serial de animație Netflix: „Dawn of the Croods”

Începuturile familiei Crood, DreamWorks, Netflix, seriale de animație, desene animate, cartoons, Dawn of the Croods
Imagine via Minimax / Dawn of the Croods

Minimax, postul de televiziune dedicat copiilor, va introduce în grila de programe și va difuza în România, începând cu luna ianuarie 2018, un nou serial de animație, de această dată fiind vorba de o producție creată de DreamWorks pentru platforma de streaming online Netflix. Dawn of the Croods (în traducere: „Începuturile familiei Crood”) are premiera pe 5 ianuarie 2018, de la orele 19:00.

Canalul Minimax va difuza producția de animație Dawn of the Croods de luni până duminică, de la orele 19:00, și în reluare de la orele 10:00, de luni până vineri, și de la orele 11:30, în zilele de sâmbătă și duminică. Sezonul conține 13 episoade.

Lansat în anul 2015 pe Netflix, Dawn of the Croods spune povestea începuturilor familiei Crood, formată din Eep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy și Gran. Aceștia își lasă amprenta în era preistorică Croodacious, însă întâmpină probleme moderne la tot pasul, ca noi toți. Printre lucrurile pe care familia Crood le descoperă pentru prima dată se află școala, petrecerile în pijamale și alegerile.

Lista episoadelor din primul sezon:

Episodul 1A/1B: A Gran Day Out – Când Gran se mută în peșteră, cu familia Crood, îl scoate din sărite pe Grug și o face pe Eep să se simtă prost în fața primului grup de puști cool din istorie.

Episodul 2: School of Hard Rocks – Eep face echipă cu noua ei prietenă, Lerk, și vrea neapărat să iasă câștigătoare în urma primului examen școlar din istorie, o excursie cu școala la vânătoare.

Episodul 3A/3B: Wet Hote Valleyite Summer/Grug vs. The Moon – Eep și Thunk se provoacă reciproc la o întrecere a provocărilor și Thunk își înfruntă cea mai mare frică. În partea a doua, Grug se ia la luptă cu Luna de pe cer.

Episodul 4: This Means Warts – Familia Crood are vecini noi. Alături se mută o familie de snobi care se plâng că un munte de oase le blochează vederea în curtea din spate. Așa că protagoniștii încep un război al farselor cu noii veniți, primul război din istorie.

Episodul 5: The First Picture Show – Thunk inventează primul film din istorie folosindu-se de păpuși și umbrele lor, iar toată lumea din Valea Ahhh! e entuziasmată. Până se sperie de final.

Episodul 6A/6B: Caved and Confused – Grug și Ugga ies în oraș și îi lasă pe copii singuri, iar Eep dă o petrecere acasă, prima din istorie, și peștera e aproape distrusă de haosul care urmează.

Episodul 7A/7B: The Eepover/Thunkytown – Eep participă la prima petrecere în pijamale, iar fetele se sperie foarte tare de zgomotele și umbrele din peșteră. În partea a doua, Thunk salvează situația după invazia grupului de Bear Owls.

Episodul 8: Mom Genes – Grug o duce pe Ugga la vânătoare pentru a-și găsi forța interioară, iar aceasta e cât se poate de dură, însă până când vede un pui de animal și pe mama lui, dar care sunt prea drăgălași pentru a fi vânați.

Episodul 9: Garden of Eaten – Eep începe să mănânce doar legume și familia ei caută cele mai mari legume posibile, dar sunt toți atacați de plantele din jur, așa că se reapucă de mâncat carne.

Episodul 10A/10B: A Spoonful of Soo-gar/Night of the Living Croods – Familia Crood descoperă zahărul și devin dependenți de noile mâncăruri gustate. În partea a doua, toată lumea crede că Grug a devenit zombie după ce acesta doarme la prânz.

Episodul 11A/11B: Friday Night Liyotes – Grug nu o lasă pe Eep să facă parte din echipa lui câștigătoare, așa că aceasta își formează o echipă proprie în prima competiție sportivă din istorie, denumită Aruncarea cu Ouă anuală din Valea Ahhh!.

Episodul 12A/12B: Scent of a Thunk/The Crood Who Knew Too Much – Thunk miroase atât de urât încât animalele din jurul lui încep să moară, iar acesta se preface că e cel mai mare vânător din lume. În partea a doua, Grug e mușcat de o furnică-păianjen și îi crește creierul, devenind cel mai mare din sat.

Episodul 13: Unsolved MysterEep – În timpul nopții dispar bastonul lui Gran și ursul lui Sandy, iar Eep pornește pe urmele misteriosului hoț, urmând indiciile.

Citește mai multe articole despre Minimax și serialele difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu