Raftul cu filme

Happy Cinema difuzează concertul lui David Gilmour Live at Pompeii

concert David Gilmour, David Gilmour, evenimente de film, Happy Cinema

Pe 13 și 16 septembrie 2017 nu rata înregistrarea concertului David Gilmour, Live At Pompeii la Happy Cinema din orașele București, Focșani și Buzău. La 45 de ani după ce David Gilmour a filmat concertul „Live at Pompeii” în legendarul Amfiteatru Roman, s-a întors pentru două show-uri spectaculoase, parte din turneul său de promovare a albumului „Rattle That Lock”.

Spectacolele au fost primele concerte rock pentru public din Amfiteatrul Roman și pentru doar două nopți cei 2.600 de participanți au stat exact acolo unde gladiatorii ar fi luptat în secolul I d.Hr. Concertul lui David Gilmour, „Live at Pompeii”, este un spectacol audio-vizual cu lasere, efecte pirotehnice și un ecran circular imens pe care filmele special create vin să completeze melodiile alese.

Mai presus de toate însă este muzica strălucitoare și uimitoare a unei trupe cu adevarat talentată. Spectacolul include melodii din întreaga carieră a lui David Gilmour, dar și multe piese clasice din repertoriul Pink Floyd, printre care și „One Of These Days”, singura melodie care a fost cântată la show-ul din anul 1971.

Cele două concerte cuprind și o interpretare specială a piesei „Great Gig in the Sky” de pe abumul „The Dark Side of the Moon”, pe care David Gilmour rareori o interpretează ca artist solo. Concertul „Live at Pompeii” prezintă momentele de glorie din ambele concerte, regia fiind semnată de cunoscutul Gavin Elder.

Înregistrarea difuzată de Happy Cinema prezintă un muzician în apogeul jocului său artistic, care împreună cu formația sa de clasă mondială, creează un material incredibil într-un decor unic și cu o ocazie specială. Lista de melodii include hituri de pe majoritatea albumelor solo recente, precum „Rattle That Lock” și „On An Island”, dar și alte piese solo si melodii de la Pink Floyd clasice.

Un singur bilet costă 35 de lei. Acestea pot fi cumpărate de la cinematograf sau prin comandă online de pe Cinemagia.

* mai multe știri și detalii despre evenimentele de film din România

Scrie un comentariu