Raftul cu filme

Crime + Investigation va difuza un serial documentar despre criminalii tineri

Jo Frost şi copiii ucigaşi din Marea Britanie, serial documentar
Imagine via Crime + Investigation

Postul de televiziune Crime + Investigation, prezent în România încă din anul 2013, va difuza, în exclusivitate, un nou serial documentar, Jo Frost şi copiii ucigaşi din Marea Britanie, care explorează subiectul şocant al tinerilor care comit crime. Noua serie cuprinde patru episoade şi este transmisă în fiecare luni, de la orele 22:00, începând cu 6 noiembrie.

Numai în Marea Britanie peste 200 de copii au fost condamnaţi pentru crimă în ultimii zece ani. Dintre acestea, 13 crime au fost înfăptuite în anul 2016. Prezentat de expertul în parenting, Jo Frost, documentarul examinează cazuri care au şocat o naţiune întreagă, scoţând la iveală ceea ce i-a determinat pe aceşti copii să comită crimele.

Cu o experienţă de peste 26 de ani, Jo a lucrat cu copii şi părinţi deopotrivă, dobândindu-şi „licenţa” prin metodele inovatoare de educaţie dezvoltate de ea. Deşi aceasta nu crede că tinerii se nasc răi, prezentatoarea vrea să descopere care este motivaţia din spatele crimelor şi dacă aceştia pot fi traşi la răspundere pentru faptele lor, chiar şi la astfel de vârste fragede.

Despre postul Crime + Investigation:

Crime + Investigation dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora.

Crime + Investigațion găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite seriale, precum „Crime care au șocat Marea Britanie” și „Arhivele crimei”. Crime + Investigation este disponibil la nivel international în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

A+E Networks UK este un joint-venture între A+E Networks şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale și de divertisment de înaltă calitate, precum History, Lifetime, Crime + Investigation, H2 și noua televiziune free-to-air, Blaze.

A+E Networks UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni transmise în 56 de milioane de locuinţe din 102 de ţări din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu.

Citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme.

Scrie un comentariu