Raftul cu filme

Amazon Studios dorește preluarea și continuarea serialului „Lucifer”

sezonul 4 din lucifer, continuarea serialului Lucifer, FOX va difuza două episoade bonus pentru serialul Lucifer, Lucifer, FOX
Imagine via IMDb / Lucifer

În urmă cu o lună, postul american Fox a anunțat oficial anularea serialului „Lucifer” după trei sezoane, vestea fiind primită cu amar de fanii producției din toată lumea și dezbătută zile întregi pe Twitter și Facebook. Mai mult decât atât, o campanie online a luat viață sub forma hashtagului #SaveLucifer, prin intermediul căreia fanii își exprimă dorința ca serialul lor preferat să fie achiziționat de un post TV sau o platformă de streaming, bucurându-se de continuarea serialului Lucifer.

Iar dorința pare să le fi fost ascultată și îndeplinită. Pe 11 iunie, revista Deadline a publicat un interviu cu Jennifer Salke, unul dintre reprezentanții Amazon Studios, în care s-a discutat preluarea oficială de către Amazon Prime Video a seriei „The Expanse”, anulată de SyFy, dar și despre o eventuală preluare a seriei „Lucifer”.

Printre altele, Jennifer Salke declara: „We were talking about Lucifer. I know that international, especially the UK group, was really bullish on that show, I haven’t checked in on that today, but I heard conversations were ongoing on that yesterday”. Discuțiile pentru continuarea serialului Lucifer se află încă în desfășurare, iar un anunț oficial ar trebui să apară până pe data de 16 iunie.

Avem, așadar, confirmarea că discuțiile dintre Amazon Studios și Warner Bros. Television sunt reale. Amazon pare să fie, în momentul de față, singura entitate care își dorește continuarea serialului Lucifer. Aceată decizie se poate dovedi o bilă albă pentru Amazon, serialul Fox venind la pachet cu un număr mare de fani.

„Lucifer” era produs de către Warner Bros. Television, în colaborare cu Jerry Bruckheimer Television. Povestea și personajele serialului au fost create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg pentru Vertigo, parte a DC Entertainment. Seria „Lucifer” îi avea pe Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood și KristieAnne Reed ca producători executivi.

Surse: ComicBook, Deadline și DigitalSpy

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu