Raftul cu filme

Un nou serial intră în grila HBO România și HBO GO: „Comrade Detective”

Comrade Detective, serial Comrade Detective, HBO, HBO România
Imagine via Playtech.ro / Comrade Detective

Un nou serial urmează să intre în grila postului de televiziune HBO România începând cu prima lună a anului 2018. Grupul HBO a achiziționat pentru România primul sezon, și singurul existent, al producției Comrade Detective, serie lansată în august 2017, pentru difuzarea pe micile ecrane. „Comrade Detective” numără un singur sezon până în momentul de față, care conține șase episoade, și este creat de Amazon Studios pentru platforma de streaming online.

Serialul Comrade Detective va putea fi urmărit pe micile ecrane pe HBO începând cu ziua de duminică, 7 ianuarie 2018, de la orele 22:00. În același timp, producția intră și în grila serviciului de streaming online deținut de HBO, denumit HBO GO, în aceeași zi. Lista completă a filmelor, documentarelor și serialelor care intră pe HBO GO în luna ianuarie 2018 poate fi consultată aici.

Amazon Studios a realizat serialul pentru propria platformă de streaming online, iar în momentul de față Comrade Detective poate fi urmărit de abonați din țări precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Australia, Canada și Noua Zeelandă. Iar acum va ajunge și în România grație HBO și HBO GO.

Încă nu se știe dacă HBO aduce varianta originală sau dublată în engleză.

Comrade Detective, serial Comrade Detective, HBO, HBO România
Imagine via Vanity Fair / Comrade Detective

Rolurile principale din Comrade Detective sunt jucate de actorii români Florin Piersic Junior și Corneliu Ulici, iar distribuția este completată de nume ca Olivia Niță, Florin Gălan, John DiMaggio, Diana Vladu, Adrian Păduraru și Ion Grosu. Serialul este dublat în engleză, iar vocile personajelor principale sunt interpretate de Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt.

O parodie a unui închipuit serial polițist a cărei protagoniști sunt doi milițieni din România comunistă a anilor 1980. Acum 28 de ani, o relicvă a culturii pop s-a pierdut în analele timpului, acoperită de praful și molozul lăsat în urmă de Zidul Berlinului. Era un serial polițist românesc finanțat de stat, intitulat „Tovarășul milițian”, care îi avea drept personaje principale pe detectivii Gregor Anghel și Iosef Baciu, vajnici luptători împotriva amenințării capitalismului în țara lor.

Guvernul român a creat acest longeviv serial, „Tovarasul detectiv”, o producţie poliţistă care nu doar că-i distra pe cetăţeni, ci promova şi valorile comuniste şi naţionaliste. Primul sezon al producţiei îi prezintă pe detectivii Gergor Anghel şi Iosif Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco şi, în acelaşi timp, dezvăluind un complot subversiv de distrugere a ţării, alimentat de cel mai mare duşman, și anume capitalismul.

Citește mai multe articole despre serialele turcești difuzate în țara noastră pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu