Raftul cu filme

Postul de televiziune Cinemaraton intră în grila Telekom România

Cinemaraton, Cinemaraton TV, filme românești, Telekom România

Telekom România, brandul de telecomunicații lansat în septembrie 2014 în țara noastră, a anunțat introducerea postului de televiziune Cinemaraton în grila sa de programe, acesta fiind inclus, începând de astăzi, în pachetul de bază TV S. Noul canal de televiziune este disponibil tuturor clienților Telekom România atât pentru serviciile de televiziune prin satelit, cât și pentru cablu digital și internet TV.

Clienții serviciilor de televiziune Telekom vor putea accesa în mod gratuit și fără costuri suplimentare postul de televiziune Cinemaraton de pe orice ecran fie din aplicația de telefon Telekom TV, fie pe telekomtv.ro. Clienții serviciilor mobile pe bază de abonament au acces gratuit prin intermediul pachetului TV Mini la noul canal TV.

Această mutare a brandului de telecomunicații Telekom România vine în ideea de a fi îmbogățită oferta de posturi de televiziune de filme, oferind astfel o nouă sursă de conținut pentru abonați. Canalul Cinemaraton este focusat exclusiv pe difuzarea filmelor românești, având o grilă de programe care conține pelicule, interviuri cu oameni de film și de teatru, prezentări de film, contextualizări de film, dar și alte câteva emisiuni proprii.

Postul de televiziune emite non-stop și are în grila de programe peste 1.000 de filme românești în fiecare an, toate acestea fiind însoțite de analize și informații aferente platourilor de filmare. Postul Cinemaraton a fost lansat în martie 2017, iar în momentul de față este furnizat de către AKTA, marcă înregistrată Digital Cable Systems.

Pachetul de bază TV S, care va conține de azi încolo și postul Cinemaraton, oferă nu mai puțin de 10 canale de filme, precum TNT HD, AXN, AXN Spin, Comedy Central Extra, Diva Universal, Paramount Channel, TNT, TV1000, FilmBox și FilmBox Plus. Pachetul TV S pune la dispoziția abonaților un total de 93 de canale, dintre care 13 emit în format HD.

* vizitează site-ul oficial al postului Cinemaraton
* citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu