Raftul cu filme

VIDEO. Un serial turcesc nou se vede pe postul Happy Channel: „Cennet”

Cennet, seriale, seriale turcești, Happy Channel, telenovele, telenovele turcești
Imagine via IMDb / Cennet

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Cennet (în original: „Cennet’in Gozyaslari”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 14 ianuarie 2019, de la ora 18:00.

DIFUZARE: în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 18:00

Telenovela turcească Cennet a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Show TV pe 24 septembrie 2017, serialul fiind continuat și în momentul de față. Momentan, seria numără un singur sezon și un total de 14 episoade, conform informațiilor publicate de IMDb.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Esra Ronabar, Berk Atan, Almila Ada, Yusuf Akgun, Zehra Yilmaz, Sencan Guleryuz, Hazim Kormukcu, Ebru Nil Aydin, Sueda Cil, Cicek Acar, Oktay Cubuk și Guler Okten. Serialul turcesc Cennet se încadrează în genurile telenovelă și dramă și este regizat de Aysun Akyuz, Sadullah Celen și Filiz Kuka, scenariul fiind scris de scenaristul Yekta Torun.

Telenovela turcească prezintă povestea lui Cennet, o tânără abandonată de mama ei. Femeia a renunțat la propriul copil pentru că visa să se mărite, iar tânăra i-ar fi stat în cale. Și-a schimbat numele în Arzu și a devenit o femeie de afaceri. Aduce pe lume o altă fată, Melisa, căreia nu îi spune că mai are o soră.

Cennet ajunge în grija bunicii sale, Mukaddes, și devine studentă la Arhitectură. Soarta face ca în aceeași clasă cu ea să fie și Melisa, sora ei, însă cele două nu știu de legătura dintre ele. Surorile devin prietene, iar în ziua absolvirii, Melisa îi face cunoștință cu iubitul ei, Selim, și cu mama ei, Arzu. Cennet și Selim s-au mai întâlnit în trecut, însă acum cei doi ajung să se placă reciproc de la prima revedere.

După absolvire, familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant. Acolo sunt serviți chiar de Cennet, care lucra ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

6 comentarii