Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial spaniol va fi difuzat pe postul TVR 2: „Cele șase surori”

seriale de epocă, Cele șase surori, TVR 2, seriale, telenovele, TVR
Imagine via Mi Zona TV / Cele șase surori

Postul de televiziune TVR 2 aduce o nouă producție spaniolă pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Spania se numește Cele șase surori (în original: „Seis hermanas”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 1 octombrie 2018, de la ora 16:30. Serialul spaniol va fi difuzat de luni până joi, de la aceeași oră, adică 16:30.

Telenovela Cele șase surori a fost lansată în anul 2015, primul episod fiind difuzat pe 15 aprilie 2015, iar ultimul pe 21 aprilie 2017. În total, producția numără 285 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Celia Freijeiro, Maria Castro, Mariona Tena, Marta Larralde, Candela Serrat, Carla Diaz, Alex Adrover, Alex Gadea, Oriol Tarrason, Fernando Andina, Joaquin Climent și Pep Anton Munoz.

Acțiunea din serialul spaniol Cele șase surori se petrece în orașul Madrid, între anii 1913 și 1917. Producția urmărește povestea familiei Silva, din care fac parte Adela, jucată de Celi Freijeiro, Blanca, interpretată de Mariona Tena, Diana, personaj jucat de Marta Larralde, Francisca, personaj al actriței Maria Castro, Celia, jucată de Candela Serrat, și Elisa, interpretată de actrița Carla Diaz.

Toate cele șase surori sunt tinere, frumoase și incredibil de bogate pentru acele vremuri, astfel că nu au nicio grijă legată de problemele vieții. Singurele lor incertitudini sunt legate de petrecerile din înalta societate și de găsirea unor bărbați potriviți pentru căsătorie. Moartea bruscă a tatălui lor, Fernando Silva, proprietar al unei mari fabrici de textile, le va schimba definitiv destinele.

Ca să-şi poată păstra vila şi afacerea familiei, într-o epocă în care femeile nu valorează nimic dacă n-au un bărbat alături, cele şase surori iau o decizie şocantă şi curajoasă, să îşi înmormânteze tatăl în secret, trecându-i sub tăcere moartea. Povestea lor se întinde pe aproape un deceniu, până la sfârşitul Primului Război Mondial, ani în care surorile Silva se maturizează, trăiesc mari iubiri şi mari dureri şi contribuie la schimbarea mentalităţilor societăţii spaniole.

Citește mai multe articole despre seriale spaniole pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii