Raftul cu filme

Top 12 cele mai bune site-uri de seriale online pentru cei care vor să facă binging

site-uri de seriale online, site-uri de filme online, seriale online, filme online, streaming online
Imagine via Unsplash

Undeva prin anul 2011 am început să pun bazele unui catalog personal cu site-uri de seriale online și filme, iar în acea perioadă cap de listă era vplay.ro, celebra platformă românească de streaming online închisă de autorități în urma unor sesizări repetate făcute de Pro TV SRL, compania care operează licența postului de televiziune PRO TV, firmă controlată de Central European Media Enterprises.

La începutul anilor 2010 erau în floare platformele de piraterie, printre cele mai cunoscute în România fiind Vplay, Filelist sau The Pirate Bay, alături de alte site-uri care încă mai funcționează și la mijlocul anului 2020. Între timp lucrurile s-au mai schimbat, unele domenii au fost sechestrate, făcând obiectul unor cauze penale, iar altele au fost descurajate de autorități să își mai continue activitatea.

Catalogul personal cu site-uri de seriale online și filme îl avem și în ziua de astăzi, fiind actualizat o dată la câteva luni, iar din 2017 am început să îl punem online la dispoziția celor interesați. Din cele aproape o mie de site-uri avute în evidență de-a lungul timpului, în jur de 90 le avem disponibile în această listă, în timp ce articolul de față vine ca o completare pentru cei care au dorit un articol axat pe seriale.

Lista de față a fost publicată pe site, pentru prima dată, undeva prin anul 2020, cu 12 recomandări, iar cea mai recentă actualizare a fost făcută publică în iulie 2020.

Cum a fost realizată această listă: fiecare site în parte a fost verificat pe platforma online SimilarWeb Pro și au fost ordonate în această listă după numărul de afișări pe care l-au avut în ultimele trei luni de zile. Site-urile pentru care nu sunt disponibile date statistice vor fi mutate la finalul acestui clasament.

1. serialeonline.io (2.842.000 afișări) – persoanele care își fac cont pe site beneficiază de vizionare a serialelor fără reclame, patru surse de vizionare și oferă un portofoliu de peste 2.100 de seriale online și peste 8.500 de filme online.

2. filmeserialeonline.org (49.240.000 afișări) – unul dintre cele mai mari site-uri de seriale online și filme, cu peste 1.600 de seriale puse la dispoziția vizitatorilor.

3. divxfilmeonline.org (17.410.000 afișări) – poate unul dintre cele mai cunoscute site-uri de acest gen din țara noastră, lansat în anul 2012 și relansat în anul 2017, oferă un portofoliu de peste 1.300 de seriale online și peste 6.000 de filme online.

4. serialeonline.biz (5.846.000 afișări) – una dintre platformele online care pun la dispoziția vizitatorilor peste 2.000 de seriale online și 7.200 de filme online.

5. veziserialeonline.net (1.681.000 afișări) – pune la dispoziția persoanelor care vizitează acest site o galerie de peste 500 de seriale online, dar și sute de filme.

6. veziseriale.org (1.458.000 afișări) – deține un portofoliu de peste 1.800 de seriale online, dar și peste 3.700 de filme online, având un design ușor de folosit.

7. peserialehd.us (1.185.000 afișări) – oferă un număr acceptabil de seriale online, printre care se numără și titluri turcești, coreene, italiene, indiene sau emisiuni.

8. fsonline.to – (307.978 afișări) – pune la dispoziția vizitatorilor un portofoliu de seriale online considerabil, cu peste 1.100 de producții disponibile tuturor.

9. serialeonlinesubtitrate.ro – (162.714 afișări) – această platformă online pune la dispoziția tuturor celor interesați un portofoliu cu peste 2.100 de seriale online.

10. filme-online.to – (117.625 afișări) – unul dintre site-urile de seriale online care oferă peste 4.200 de sezoane ale celor mai cunoscute producții din toată lumea.

11. seriale-online.org – (34.566 afișări) – cu un design simplu și ușor de folosit, axat pe conținut și nu pe reclame, oferă o varietate de filme și seriale online.

12. serialeonline.live – (28.353 afișări) – ultimul, dar nu cel din urmă din lista noastră, oferă o mulțime de seriale online disponibile tuturor pentru vizionare.

Citește mai multe articole despre streaming online pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

4 comentarii

  • Topul este pe baza afișărilor descrescător? Altfel nu îmi explic ce caută unele site-uri în top și de ce lipsesc multe cu mult mai bune. Ce caută fsonline.to? Care are tot conținutul copiat de la fsonline și îi copiază brandul. Site-ul veziserialeonline.net nu mai zic, au o colecție de seriale minusculă, actualizată greu, dar este adăugat. Site-ul serialeonline.biz are doar un player; șanse pentru cei cu Smart TV sau anumite browsere nu există pentru vizionare, totodată este adăugat și ăsta; veziseriale.org la fel, un singur player. La serialeonline.io înțeleg că vă plătește să îi faceți reclamă, dar oricum au un site bun, deci merită.

    Însă nu văd de ce nu apare și despreseriale.net care au majoritatea serialelor turcești. În schimb este pus peserialehd.us care au doar câteva. Sau fsgratis, care au o grămadă de filme și seriale cu multiple playere, fără reclame abuzive, nu este adăugat, dar sunt altele cu reclame și seriale mai puține, pline de reclame și viruși și cu un singur player. Chiar și filmeserialehd.ro, în ciuda aspectului greoi, are content mai bun decât cele afișate în articol, plus că adaugă mereu dimineața episoade.

    • Site-ul peserialehd.us nu are doar câteva. Nu este peste despreseriale, însă are o bază cu peste 16.000 de episoade. Deci nu este așa de mic precum spui.