Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial american pe postul AXN: „Cei bravi”

Cei bravi, The Brave, seriale americane, seriale, AXN
Imagine via AXN / Cei bravi

Postul de televiziune AXN aduce un nou serial american pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Statele Unite ale Americii, denumită Cei bravi (în original: „The Brave”), urmează să intre în grila de programe în ziua de marți, 18 septembrie 2018, de la ora 21:00. Producția militară va fi difuzată în fiecare seară de marți, de la ora 21:00, cu episoade duble.

Serialul american Cei bravi a avut premiera în Statele Unite ale Americii în toamna anului 2017 și este produs de către Universal Television și Keshnet Studios. Seria a fost creată de Dean Georgaris, în timp ce Matt Corman, Chris Ord, Avi Nir cunoscut pentru „Homeland”, sunt producători executivi. Numără 13 episoade.

În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) și echipa sa de eroi militari formată din agenți speciali reușesc să ducă fiecare misiune la bun sfârșit. Sergentul lunetist Jasmine Khan (Natache Karam), ofițerul de contra-spionaj Amir Al-Raisani (Hadi Tabbal), medicul Joseph McGuire (Noah Mills) și expertul în comunicații și tehnologie Ezekiel Carter (Demetrius Grosse) completează echipa de teren a lui Dalton.

Directorul Patricia Campbell (Anne Heche), împreună cu specialistul cultural Noah Morgenthau (Tate Ellington) și coordonatorul Hannah Archer (Sofia Pernas), oferă suport și informații esențiale pentru îndeplinirea fiecărei misiuni din Washington DC, având acces la unele dintre cele mai complexe tehnologii de supraveghere.

Toți membrii acestei echipe de elită, fie că sunt în Washington sau în diferite teatre de operațiuni, au un crez comun, libertatea este mai presus de orice. În fiecare episod, Cei bravi vor călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, se vor confrunta cu provocări greu de depășit în încercarea de a salva viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe încredere reciprocă.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și Instagram.

Un comentariu