Raftul cu filme

Ce este SkyShowtime, cum să îți faci un cont, cât costă un abonament și ce avantaje ai

SkyShowtime în iunie 2023, SkyShowtime în aprilie 2023, SkyShowtime, SkyShowtime în martie 2023
Imagine creată de Raftul cu Filme

Pe 14 februarie 2023, platforma de streaming SkyShowtime s-a lansat oficial și în țara noastră. Cu toate că lansarea platformei a fost anunțată oficial încă din anul 2022, există în continuare o mulțime de oameni, cu acces la internet, care nu au auzit de acest serviciu și nu înțeleg care este utilitatea lui pentru un pasionat de cinematografie sau pentru cineva care dorește să urmărească filme, seriale, documentare și animații fără să îi fie întreruptă vizionarea de zeci de reclame sau să îi fie infectat laptopul sau telefonul cu vreun virus luat de pe site-urile cu filme.

Raftul cu Filme vine în ajutorul tuturor celor care doresc să afle mai multe informații despre platforma de streaming online SkyShowtime. Începem acest articol prin încercarea de a răspunde unor întrebări precum: ce este SkyShowtime? Cum poți să îți faci un cont? Cât costă un abonament? Care sunt avantajele unui abonament pe platforma de streaming SkyShowtime? Și nu numai.

Ce este SkyShowtime?

SkyShowtime este un serviciu de streaming nou care aduce în același loc cele mai cunoscute studiouri din lume, de la Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios și Peacock, până la Nickelodeon, Showtime, Paramount+ și Paramount Pictures.

Biblioteca este plină de conținut captivant și antrenant, inclusiv de filme și seriale noi, în exclusivitate, divertisment pentru copii și familie, povești și documentare din viața reală, precum și o selecție de filme premiate din toate timpurile.

Pe ce dispozitive funcționează SkyShowtime?

Browser de internet:
🔸 MS Edge Chromium 80+ (Windows/Mac)
🔸 Chrome 75+ (Windows/Mac)
🔸 Firefox 88+ (Windows/Mac)
🔸 Safari 12+ (Mac)

Dispozitive mobile și tablete:
🔸 Android 7.0 sau o versiune superioară
🔸 iOS 13 sau o versiune superioară

Tipuri de computer:
🔸 Chrome OS
🔸 Mac OS
🔸 Windows PC

Televizoare de tip Smart TV:
🔸 Apple TV HD (a 4-a generație) sau o versiune superioară
🔸 LG webOS 3.5 sau o versiune superioară
🔸 Android TV 6.0 sau o versiune mai recentă; puteți folosi o varietate de televizoare inteligente cu Android, cum ar fi Sony Bravia, și decodoare
atâta timp cât ele rulează Android OS 6.0 sau o versiune mai recentă
🔸 Modelele de televizoare Samsung Smart TV din 2017 sau mai recente care rulează Tizen OS 3.0 sau o versiune ulterioară

Dispozitive de redare:
🔸 Chromecast de generația 1 sau ulterioară, inclusiv Chromecast cu Google TV

Există subtitrare în limba română?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am observat în ultima perioadă în mediul online, iar răspunsul este da. Majoritatea filmelor, serialelor, documentarelor și animațiilor de pe platforma de streaming online SkyShowtime au subtitrare în limba română.

Cât costă un abonament pe SkyShowtime?

La momentul lansării platformei de streaming online SkyShowtime în România, prețul unui abonament a fost setat la suma de 3,99 euro pe lună, adică 19,56 lei. În același timp, cei de la SkyShowtime au prezentat și o promoție pentru abonații noi, care nu au mai avut cont pe această platformă. Este vorba despre o reducere de 50% din prețul lunar al abonamentului, suma fiind setată la 1,99 euro (9,75 lei).

În alte țări din Europa Centrală și de Est, în care serviciul de streaming online s-a lansat tot pe 14 februarie 2023, prețurile variază de la o țară la alta. În Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia, costul unui abonament este de 5,99 euro pe lună. În Cehia, prețul unui abonament este de 179 CZK pe lună, în Ungaria este de 1999 HUF pe lună, iar în Polonia un abonament lunar costă 24,99 PLN.

Cum se face un cont de SkyShowtime?

Un cont pe platforma de streaming online SkyShowtime este ușor de realizat, iar tot ceea ce ai de făcut este să urmezi câțiva pași simpli. Pentru fiecare pas în parte o să adaug și printscreen-uri pentru a se înțelege totul cât mai ușor cu putință.

Pasul 1. Intră pe site-ul SkyShowtime (adresa este skyshowtime.com)

Pentru a deschide un cont nou de SkyShowtime trebuie mai întâi să intri pe site-ul oficial. Mergi în browser (Chrome, Opera, Mozilla etc.), deschide un tab nou și accesează skyshowtime.com. Site-ul se va deschide pe varianta în limba română.

Pasul 2. Dă click pe „Alătură-te familiei SkyShowtime”

După ce ai deschis site-ul oficial al celor de la SkyShowtime trebuie să mergi în colțul din dreapta sus și să dai click pe butonul pe care scrie „Alătură-te familiei Skyshowtime”. După ce dai click pe acest buton o să ți se deschidă o nouă fereastră care va arăta exact ca în imaginea de mai jos.

Pasul 3. Detaliile legate de abonamentul tău

Dacă este pentru prima dată când îți faci un cont pe platforma de streaming online SkyShowtime o să beneficiezi de un voucher cu 50% reducere la prețul lunar al abonamentului. Ceea ce înseamnă că prețul abonamentului lunar va fi de 1,99 euro (9,75 lei), și nu de 3,99 euro (19,56 lei). Această reducere este promovată ca fiind „jumătate de preț pe viață”, ceea ce ar însemna că urmează să plătești, pe viață, jumătate din prețul normal al abonamentului lunar.

Pasul 4. Completează informațiile de logare (e-mail și parolă)

În fereastra deschisă la pasul al doilea trebuie să îți setezi informațiile pe care o să le folosești pentru a te conecta la contul tău de SkyShowtime. Ceea ce înseamnă că în cele două căsute apărute pe ecran trebuie să completezi adresa ta de e-mail și o parolă personală. Atenție, în cea de-a treia căsuță de pe ecran trebuie să introduci din nou parola pe care ai setat-o în cea de-a două căsuță, după care trebuie să bifezi bulina în dreptul căreia scrie „Sunt de acord să primesc mesaje…”.

După ce ai completat adresa de e-mail și parola nu mai trebuie decât să dai click pe butonul albastru pe care scrie „Creare cont”.

Pasul 5. Completează informațiile pentru plată

După ce ai dat click pe butonul albastru pe care scrie „Creare cont” o să ți se deschidă următoarea pagină, care o să arate exact ca în imaginea următoare.

Pentru a putea plăti abonamentul SkyShowtime ai la dispoziție două variante: fie prin card, fie prin PayPal. Eu folosesc plata prin card, însă dacă preferi metoda prin PayPal atunci vei completa acel formular pe care îl găsești în dreapta celui pentru card. Acum trebuie să completezi numele și prenumele tău, adresa locuinței, codul poștal și orașul în care locuiești. Mai apoi trebuie să completezi numărul cardului și celelalte informații care îți sunt scrise pe cardul de debit.

După ce ai completat toate informațiile cerute pe site nu mai trebuie decât să dai click pe butonul albastru pe care scrie „Începeți abonamentul”.

Care sunt avantajele unui cont pe SkyShowtime?

Motivul 1. Nu mai încurajezi pirateria

După o perioadă de folosire a contului de Skyshowtime o să realizezi că nu mai ai nevoie să folosești site-urile de filme online, ceea ce înseamnă că nu mai încurajezi pirateria accesând astfel de colțuri ale internetului. Cu o floare nu se face primăvară, însă numărul persoanelor care consumă content distribuit ilegal în mediul online a scăzut cu o persoană în momentul în care ai trecut la o platformă de streaming online. Schimbarea începe cu tine, știi vorba aia!

Motivul 2. Contribui în mod direct la crearea de conținut original

Prin plata unui abonament lunar susții crearea de conținut original și de calitate, conținut de care tot tu vei beneficia la un moment dat. Plătind un abonament lunar, SkyShowtime va folosi acei bani pentru a lucra la seriale și filme noi, la documentare originale, animații și desene animate și emisiuni de televiziune.

Motivul 3. Eviți virusarea laptopului și a telefonului personal

Site-urile de filme online, care distribuie producții în mod ilegal, câștigă bani din afișarea de reclame și din redirecționarea persoanelor care le accesează către alte site-uri, de cele mai multe ori necunoscute și dubioase. Nu mai ești agasat de o mulțime de reclame până să îți înceapă filmul sau serialul și, cel mai important, nu mai ești vulnerabil în fața celor care încearcă să facă bani de pe urma ta.

Sunt cunoscute cazurile în care anumitor persoane le-au fost furate sumele de bani din conturile bancare după ce au fost păcălite să își noteze undeva informații confidențiale. SkyShowtime are grijă de tine și este securizat din multe puncte de vedere! Ești mai în siguranță decât pe multe site-uri dubioase de pe internet!

Ce filme și seriale poți urmări?

Conform site-ului oficial, SkyShowtime pune la dispoziție un portofoliu consistent de producții, de la seriale și filme, până la documentare, animații și emisiuni de televiziune. Nu există loc în acest articol pentru a le putea trece pe toate în revistă, însă unele dintre ele le putem aminti în cele ce urmează.

Seriale disponibile pe SkyShowtime: Frasier, Californication, House MD, Battlestar Galactica, Yellowstone, Madam Secretary, The Good Fight, Downton Abbey, Ray Donovan, Chicago PD, The Good Wife, Elementary, The Affair, Bates Motel, House of Lies, NCIS, Grimm, Chicago Med, Star Trek: The Next Generation, Billions, Super Pumped, Patrick Melrose, Mr. Robot sau Escape at Dannemora.

Filme disponibile pe SkyShowtime: Dream Girls, Jaws, The Truman Show, The Danish Girl, Lady Bird, Ex Machina, Get Out, American Beauty, No Country for Old Men, Inglourious Basterds, Chicago, Apollo 13, Boyhood, There Will Be Blood, Lost In Translation, The Godfather, Forrest Gump, True Grit, Ray sau The Great Wall.

Cum se valorifică un cod promoțional?

Ai un cod promoțional? Super! Poți valorifica acest cod când te înscrii prima dată pe SkyShowtime sau îl poți adăuga la contul tău mai târziu. Introdu codul în fila „Abonament și plăți” din partea stângă și apoi apasă pe „Aplicare”.

Cum se resetează parola contului SkyShowtime?

Mergi la fila „Setări” din partea stângă și alege „Resetare parolă”. Vei primi un e-mail de resetare a parolei. Apasă butonul „Resetare parolă” din mesaj pentru a-ți actualiza parola SkyShowtime și nu uita să o salvezi.

Cum se actualizează adresa de e-mail a contului?

Mergi la fila „Setări” din partea stângă și dă clic pe „Actualizare e-mail”. Vei primi o notificare prin e-mail. Apasă butonul „Schimbare e-mail” din mesaj și urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a-ți actualiza adresa de e-mail.

Cum se actualizează metoda de plată a contului?

Poți să actualizezi cu ușurință metoda de plată în fila „Abonament și plăți” din partea stângă. Acceptăm Visa, Mastercard, PayPal, Diners, Amex, iDeal și VisaDankort. Ca alternativă, dacă informațiile tale de plată sunt ascunse, mergi la „Setări” și dezactivează „Securitate îmbunătățită”. Vei primi o notificare prin e-mail cu un cod unic. Trebuie să introduci codul în fila „Abonament și plăți” pentru afișarea informațiilor tale de plată și pentru a le edita.

Cum se închide un cont SkyShowtime?

Mergi la fila „Abonament și plăți” din partea stângă și alege „Anulare plan” pentru a-l anula. Poți anula oricând abonamentul SkyShowtime și îl poți relua mai târziu făcând clic pe butonul „Repornire plan”.

Ai o altă nelămurire sau întrebare?

Pentru orice întrebare sau nelămurire despre tot ceea ce ține de SkyShowtime ne poți scrie printr-un comentariu la acest articol sau pe adresa noastră de e-mail admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil, sau cu o actualizare a acestui articol.

Octavian Petrescu

Sunt pasionat de filme și documentare, dar mai ales de peliculele biografice care aduc un plus de valoare cinematografiei. Prefer oricând un film european în defavoarea unuia american, iar când nu scriu despre filme și seriale îmi petrec timpul în compania lui Charlie, un labrador de un an și șapte luni.

Un comentariu