Raftul cu filme

Ce este Netflix, cum să îți faci un cont, care sunt avantajele și cât costă un abonament

Netflix în luna iulie 2019, Netflix în luna noiembrie 2018, Netflix în luna septembrie 2018, Netflix în luna mai 2018, Netflix în luna martie 2018, seriale noi pe Netflix în luna ianuarie 2018, Netflix, cât costă Netflix, ce este Netflix, serviciu de streaming online, streaming online Netflix, streaming Netflix
Imagine creată de Raftul cu Filme / Netflix

Acum aproape un an, pe 6 ianuarie 2018, Netflix a împlinit doi ani de prezență oficială în România. Cu toate că 24 de luni este un termen destul de mare în care majoritatea cetățenilor români ar fi putut afla ce este Netflix, există încă un procent de persoane cu acces la internet care nu cunosc acest serviciu și nu înțeleg care este utilitatea lui pentru un pasionat de cinematografie sau pur și simplu pentru cineva care dorește să urmărească filme și seriale fără să fie agasat de zeci de reclame sau să îi fie infectat laptopul cu viruși.

Raftul cu Filme vine în ajutorul tuturor celor care doresc să afle mai multe lucruri despre platforma de streaming online Netflix. Începem acest articol prin încercarea de a răspunde unor întrebări precum: ce este Netflix? Cum îți faci corect un cont de Netflix? Cât costă un abonament pe Netflix? Care sunt avantajele unui cont de Netflix? De asemenea, dacă vom primi alte întrebări legate de acest subiect în comentarii, vom actualiza articolul și vom încerca să acoperim o paletă cât mai largă de întrebări, nedumeriri, sfaturi și, de ce nu, tutoriale utile.

Ce este Netflix? Care este istoria serviciului?

Conform site-ului oficial, Netflix reprezintă un serviciu online care permite clienților să vizioneze o întreagă colecție de titluri premiate, seriale TV, filme, documentare, desene animate, momente de stand-up comedy și show-uri TV pe aproape orice tip de dispozitive conectate la internet, fără restricții sau întreruperi cauzate de reclame, în schimbul unui abonament plătit lunar.

Conform unei pagini Wikipedia, Netflix Inc. reprezintă o companie americană care se ocupă cu distribuirea și producția de filme, fondată de Reed Hastings și Marc Randolph în anul 1997, cu sediul actual în Los Gatos, California. Odată lansată oficial în România, aplicația Netflix a intrat în directă concurență cu serviciile HBO GO, dar și cu serviciile locale Seenow, Voyo, Digi Play și AntenaPlay.

Pe 6 ianuarie 2016, Netflix a fost lansat oficial în țara noastră.

Pe scurt, Netflix este o companie americană care distribuie și produce filme și seriale, dar care pune la dispoziția publicului și o platformă de streaming online internațională pentru accesul rapid la toate producțiile pe care le creează sau pentru care achiziționează drepturile de difuzare, contra unui abonament lunar. Despre cât costă un abonament de Netflix vorbim ceva mai târziu.

Pe ce tip de dispozitive funcționează Netflix?

Serviciul de streaming online funcționează pe toate dispozitivele care sunt capabile să se conecteze la internet și care sunt capabile să redea conținutul video pus la dispoziție. Producțiile de pe Netflix pot fi urmărite pe PC, pe orice smartphone (personal folosesc Netflix pe un HTC Desire 620 G) prin intermediul aplicației dedicate, pe tablete, pe Playstation 3 și 4, Xbox 360 și Xbox One, Apple TV, Chromecast și aproape orice Smart TV (folosesc pe Samsung LED 32M5502).

Pune la dispoziție Netflix subtitrări în limba română?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le observ pe grupurile de cinefili de pe Facebook în legătură cu serviciul de streaming online Netflix. Iar răspunsul este da, Netflix îți pune la dispoziție subtitrări în limba română dacă contul este creat pe Netflix România.

Cât costă un abonament pentru Netflix?

În momentul de față (actualizat pe 22 decembrie 2018), Netflix pune la dispoziția celor care vor să se aboneze trei tipuri de abonamente, fiecare cu privilegiile sale și cu prețuri diferite. Așa cum se poate observa și în printscreen, eu folosesc abonamentul de mijloc, cel pentru două ecrane, care are un preț de 9,99 E/lună.

abonament Netflix, Netflix, Netflix România, cât costă un abonament Netflix, ce este netflix

Primul și cel mai ieftin abonament costă 7,99 euro/lună și poate fi folosit pe un singur ecran la rezoluție standard. Al doilea și cel pe care îl folosesc este abonamentul de 9,99 euro/lună, care poate fi folosit pe două ecrane în același timp (două persoane pot viziona două seriale diferite simultan) și care oferă o calitate HD pentru toate producțiile care au disponibilă această calitate.

Al treilea și cel mai scump abonament este cel care costă 11,99 euro/lună și care permite vizionarea pe patru ecrane simultan și pune la dispoziție o calitate Ultra HD pentru toate peliculele disponibile în portofoliul Netflix.

Începând cu luna decembrie 2018, Netflix România a introdus abonamentele săptămânale. Astfel, prima și cea mai ieftină opțiune este cea de 2,49 euro pe săptămână, a doua este cea pentru conținutul HD, de 2,99 euro pe săptămână, iar cea de-a treia și cea mai scumpă este opțiunea pentru conținutul HD și Ultra HD, de 3,49 euro pe săptămână.

Cum se face corect un cont de Netflix?

Un cont pe platforma de streaming online Netflix este ușor de realizat, iar tot ce ai de făcut este să urmezi câțiva pași simpli. Pentru fiecare pas în parte o să adaug și printscreen-uri pentru a face totul cât mai ușor cu putință.

Pasul 1. Intră pe site-ul Netflix (adresa este netflix.com)

Pentru a deschide un cont nou de Netflix trebuie mai întâi să intri pe site-ul lor oficial. Mergi în browser (Opera, Mozilla, Chrome etc.), deschide un tab nou și accesează netflix.com. După ce se deschide site-ul, mergi în partea de jos și schimbă limba din engleză în română pentru a fi totul și mai simplu. Acum mergi în partea de sus, iar în colțul din dreapta apasă pe butonul de „Conectare”.

După ce apeși pe butonul de conectare o să ajungi la această pagină.

ce este netflix, abonament Netflix, Netflix, Netflix România, cât costă un abonament Netflix

Pasul 2. Apasă pe butonul „Înregistrează-te acum”.

Pentru a continua trebuie să accesezi butonul pe care scrie „Înregistrează-te acum”. Îl găsești sub butonul „Conectare cu Facebook”. O să ajungi pe o pagină care arată ca în imaginea următoare. Dacă nu ajungi aici, atunci trebuie să revii pe netflix.com și să apeși pe butonul „Încearcă o lună gratuit”.

ce este netflix, abonament Netflix, Netflix, Netflix România, cât costă un abonament Netflix

Pasul 3. Alege abonamentul lunar pe care ți-l dorești.

Pentru că ești utilizator nou, Netflix îți va permite să îi testezi serviciul gratuit preț de o lună. După 30 de zile, dacă nu ți-ai anulat contul, Netflix va considera că dorești să îl folosești în continuare, fapt pentru care va percepe costul abonamentului pe care l-ai ales. O face simplu prin retragerea sumei de pe card.

Însă înainte de toate trebuie să îți alegi abonamentul din variantele puse la dispoziție. Ai varianta cea mai ieftină, la 7,99 euro/lună, ai varianta de mijloc, care costă 9,99 euro/lună, și ai varianta scumpă, la 11,99 euro/lună. În funcție de necesități și de dispozitivul pe care vei folosi contul, alege tipul de abonament pe care ți-l dorești. Apasă, mai apoi, pe butonul albastru „Continuare”.

ce este netflix, abonament Netflix, Netflix, Netflix România, cât costă un abonament Netflix

Netflix România a introdus și abonamentele săptămânale. Astfel, prima și cea mai ieftină opțiune este cea de 2,49 euro pe săptămână, a doua este cea pentru conținutul HD, de 2,99 euro pe săptămână, iar cea de-a treia și cea mai scumpă este opțiunea pentru conținutul HD și Ultra HD, de 3,49 euro pe săptămână.

Pasul 4. Setează datele de logare (e-mail și parolă)

După ce apeși pe butonul „Continuare” de la pasul al treilea, o să ajungi aici.

ce este netflix, abonament Netflix, Netflix, Netflix România, cât costă un abonament Netflix

În cele două spații libere trebuie să scrii adresa ta de e-mail și parola, ambele folosite pentru logarea în contul de Netflix. Alege o parolă pe care să o poți ține minte și să o poți folosi oricând și oriunde. După ce ai terminat, apasă pe butonul albastru „Înregistrare”.

Pasul 4. Introdu datele pentru plată.

După ce apeși pe butonul „Înregistrare” de la pasul precedent, ajungi aici.

ce este netflix, abonament Netflix, Netflix, Netflix România, cât costă un abonament Netflix

Pentru a putea plăti abonamentul Netflix ai la dispoziție două variante: fie prin card, fie prin PayPal. Eu folosesc plata prin card, însă dacă preferi metoda cu PayPal atunci vei completa acel formular pe care îl găsești sub cel pentru card. După completarea datelor legate de cardul personal, apasă pe butonul albastru „Activează abonamentul”. Asta este tot. Nimic mai simplu!

Cum debitează Netflix suma de bani de pe card?

Netflix reprezintă un serviciu lunar. Abonamentul se încasează automat în fiecare lună, în data la care te-ai înregistrat. Dacă data de facturare nu există într-o lună, factura va fi emisă în ultima zi a lunii respective. Încasarea se va face prin metoda de plată (card sau PayPal) la începutul perioadei de facturare. Este posibil ca plata să apară în contul tău cu o întârziere de câteva zile.

Poți anula oricând testarea gratuită în primele 30 de zile și nu vei plăti nimic. Dacă alegi să nu anulezi contul, acesta va fi debitat doar după încheierea perioadei de testare gratuită. Netflix îți va trimite un e-mail cu trei zile înainte de încheierea perioadei de testare gratuită pentru a se asigura că beneficiezi în continuare de serviciul lor. Ca abonat, vei primi factura o dată pe lună la data la care te-ai înregistrat inițial. Dacă decizi că nu îți place Netflix, poți să anulezi contul oricând.

Care sunt avantajele unui cont de Netflix?

Personal, mi-am făcut cont de Netflix pentru că m-am săturat să urmăresc seriale și filme online pe site-urile care le pun la dispoziție gratis din cauză că unele episoade nu le găseam în format HD, altele nu aveau subtitrare în limba română, iar unele nu erau actualizate la zi. După câteva luni de folosit Netflix, am realizat că odată cu contul am parte și de o serie de avantaje:

1. Nu mai încurajezi pirateria.

După o perioadă de folosire a contului de Netflix am realizat că nu mai am nevoie să folosesc site-urile de filme online (despre care am scris aici acum câteva luni), ceea ce înseamnă că nu mai încurajez pirateria accesând astfel de colțuri ale internetului. Cu o floare nu se face primăvară, însă numărul persoanelor care consumă content distribuit ilegal în mediul online a scăzut cu o persoană în momentul în care am trecut la Netflix. Știi vorba aia, schimbarea începe cu tine!

2. Contribui în mod direct la crearea de conținut original.

Prin plata unui abonament lunar către Netflix susțin crearea de conținut original și de calitate, conținut de care tot eu (printre alții) voi beneficia la un moment dat. Plătind 10 euro/lună pentru acces la cont, Netflix va folosi acei bani pentru a lucra la seriale și filme noi, la documentare originale, animații și desene animate, show-uri de stand-up comedy și emisiuni TV. Având în vedere că Netflix are 110 milioane de abonați în toată lumea, imaginează-ți câți bani investește Netflix în conținut pe care tot tu o să îl vizionezi în momentul în care este lansat oficial.

3. Eviți virusarea laptopului și a telefonului personal.

Site-urile de filme online, care distribuie producții în mod ilegal, câștigă bani din afișarea de reclame și din redirecționarea persoanelor care le accesează către alte site-uri, de cele mai multe ori necunoscute și dubioase. Nu mai ești agasat de o mulțime de reclame până să îți înceapă filmul sau serialul și, cel mai important, nu mai ești vulnerabil în fața celor care încearcă să facă bani de pe urma ta.

Sunt cunoscute cazurile în care anumitor persoane le-au fost furate sumele de bani din conturile bancare după ce au fost păcălite să își noteze undeva informații confidențiale. Netflix are grijă de tine și este securizat din multe puncte de vedere! Ești mai în siguranță pe Netflix decât pe unele site-uri dubioase de pe internet.

Ce filme și seriale poți urmări pe Netflix?

Conform site-ului oficial, Netflix pune la dispoziție un portofoliu uriaș de producții, de la seriale și filme, până la show-uri de stand-up comedy și documentare. Nu există loc în acest articol ca să le pot trece în revistă pe toate, însă unele dintre ele le pot aminti și ți le pot recomanda și ție.

Seriale disponibile pe Netflix: Narcos, Grace & Frankie, Rita, Stranger Things, Atypical, Peaky Blinders, The End of the Fucking World, Under the Dome, El Chapo, Black Mirror, House of Cards, Californication, Orange is the New Black, Rick and Morty, Ozark, Lucifer, Dark, Suburra, The Punisher, The OA și multe altele.

Filme disponibile pe Netflix: Sugar Mountain, Forrest Gump, The Terminal, Blockbuster, Yes Man, iBoy, Spectral, I Don’t Feel at Home in This World Anymore, You Get Me, Before I Fall, Okja, The Bad Batch, 1922, Death Note și multe altele.

Documentare disponibile pe Netflix: Dark Net, Banking on Bitcoin, Inside Job, The Truth About Alcohol, Under an Arctic Sky, What the Health, Betting on Zero, Hot Girls Wanted, Unacknowledged, Requiem for the American Dream, Food Choices, Freeway, Icarus și multe altele.

Altă întrebare? Altă nelămurire?

Pentru orice întrebare sau nelămurire despre tot ceea ce ține de Netflix ne poți scrie printr-un comentariu la acest articol sau pe adresa noastră de e-mail admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom reveni prin actualizarea acestui articol sau prin publicarea unui material nou pe site.

76 comentarii

  • Salutare! Vizionarea pe două ecrane simultan înseamnă că pe laptop, de exemplu, se poate urmări un film, iar pe un alt laptop (sau TV, telefon, tabletă, computer etc.) se poate viziona un alt film. Asta de pe același cont. Un cuplu poate lua un singur cont și fiecare urmărește ce dorește de pe același cont de Netflix. Toate cele bune! 🙂

 • Salve! Am o întrebare. Dacă am abonament de 7,99 euro/lună se poate ca cei doi utilizatori să aibă domicilii diferite? Mulțumesc frumos!

  • Salutare, Alex! Serviciul de streaming online Netflix se poate plăti exclusiv cu cardul. Nu există o altă variantă în momentul de față. Toate cele bune!

  • Pentru achiziționarea unui abonament Netflix trebuie să accesați sectiunea dedicată Netflix din cadrul aplicaţiei Vodafone TV, din meniul Video on Demand. Apoi puteți opta pentru una dintre cele trei opțiuni disponibile (Basic, Standard sau Premium) care oferă acces la tot conținutul Netflix. Plata pentru serviciul Netflix se va realiza prin intermediul facturii Vodafone. Este o metodă de plată fără să deții un card. Aviz pentru Raftul cu filme, care, după cum văd, sunt foarte bine informați!

  • @Marius, niciunul dintre editorii noștri nu folosesc Vodafone. Ne-a scăpat această variantă!
   @Alex, dincolo de Vodafone, o variantă asemănătoare există acum și la Telekom!

 • Aș vrea să vizionez programul în Constanța prin grila RCS ținând cont că nu am card Visa sau dacă se poate plăti prin bancă sau prin factură RCS și că există și modalitatea să se vadă direct la TV prin grila RCS-RDS.

  • Salutare, Cosmin! Te rugăm să citești variantele relatate în comentarii. Ai astfel de opțiuni atât la Vodafone, cât și la Telekom. De Digi România nu știm nimic însă! Toate cele bune!

  • Salutare! Cu un abonament de mijloc sau cu abonamentul cel mai scump. Cu primul poți urmări simultan pe două ecrane, iar ce al doilea poți viziona filme și seriale pe cel mult patru televizoare, telefoane sau laptopuri simultan. Toate cele bune!

 • Este legal să împarți costul unui abonament între prieteni? Să avem toți acces la conținutul unui abonament? De exemplu cel de 12 euro?

  • Da, nu este nimic ilegal în acest lucru. Abonamentul de 12 euro permite 4 ecrane simultan, ceea ce înseamnă că poate fi împărțit cu alți trei prieteni. Sau cu mai mulți, dar se vor putea uita doar patru în același timp de pe respectivul cont. Toate cele bune!

  • Salutare! Acolo unde îți scrie abonamente săptămânale scrie și abonamente lunare. Schimbi pe plata lunară și îți alegi opțiunea dorită. Toate cele bune!

 • Bună ziua! Dacă fac abonament și după o perioadă de n luni vreau să reziliez contractul cum procedez? Și de unde știu că nu se rețin banii de pe card din moment ce au toate datele cardului?

  • Salutare! Un cont de Netflix se închide în modul următor: intri pe site-ul Netflix, te loghezi, din dreapta sus apeși pe cont, iar undeva în partea stângă a ecranului este un buton cu „Anulează abonamentul”. Click pe el, confirmi închiderea contului și asta a fost tot. Toate cele bune!

 • Eu mi-am făcut contul în decembrie 2018, dar mi-au dat direct abonamentul de 2,49 euro pe săptămână. Cum aș putea să-l fac pe cel lunar de 7,99 euro?

 • Bună ziua! Doresc să știu de ce la începutul perioadei de gratuitate (de 30 zile) după ce am creat contul și am primit mesajul că sunt în perioada gratuită, am primit un alt mesaj cum că mi-ar fi fost retrași 11,99 euro din contul meu? Este adevărat că am o aplicație de verificate de plăți, sold, etc. cu banca respectivă. Să înțeleg, oare, că banca a generat acel răspuns automat în momentul în care Netflix a verificat suma disponibilă și valabilitatea cardului, dar fără retragerea reală/efectivă a acelor bani? Bănuiesc că trebuia să fiu întrebat de către Netflix dacă doresc să plătesc, deși încă sunt în perioada de gratuitate. Mulțumesc!

 • Bună seara! Dacă îmi fac cont de Netflix în România pot viziona filmele în limba germană sau italiană? În Germania am avut abonament și mi-am putut selecta limba. Vă mulțumesc!

 • „We are having trouble accessing these titles for you right now. Please try again later”. Am plătit abonamentul conștiincios lună de lună. Ce se întâmplă?

 • Bună ziua! O întrebare am. Dacă, de exemplu, am un prieten în Italia cu cont de Netflix (el vizionează filmele dublate în italiană, deci nu cu subtitrare în limba română) și dacă aș folosi contul lui pentru a viziona din România, voi avea la toate filmele din listă opțiune de subtitrare în limba română sau voi întâmpina probleme cu asta?

 • Bună! Încerc să fac un cont, dar se blochează după ce introduc cardul. Spune că nu se poate procesa, să încerc mai târziu. Am încercat cu două carduri și cu PayPal, același mesaj. Ce este greșit? Merci!

  • Bună, Ela! În primul rând trebuie să te asiguri că ai bani pe card, minim 200 de lei. Apoi, dacă ai mai fost abonată la Netflix, trebuie să te dezabonezi prima dată! Wireless-ul să fie funcțional. Dacă tot nu merge, intră cu alt cont de e-mail și va funcționa. Baftă!

  • Cardul nu ți-l sparge nimeni fiindcă datele nu le scrii pe Google, ci pe un site securizat. Iar cât despre Netflix vs. torente s-a menționat mai sus. Dacă ești comod, plătești, dacă nu, poți căuta în continuare pe torente. Cât despre legalitate este un fel de vrăjeală. Oricine preferă gratis în detrimentul plății și cu siguranță nu îl mustră conștiința și nu doarme cu frică că îi bat mascații la ușă pentru că scoate filme de pe torente. Mie personal mi se pare enorm să plătesc 8 euro pe lună pentru așa ceva. Pentru 2 euro folosesc HBO GO. Poate 2 euro aș da și pentru Netflix, mai mult de atât este nesimțire.

 • Bună! Aș vrea să-mi fac abonament la Netflix, dar peste câteva luni va trebui să plec în Germania pentru o perioadă nedeterminată. Voi putea viziona Netflix acolo în limba română? Adică abonamentul făcut în România este valabil în Germania? Mulțumesc!

 • Bună! Dacă soția mea are în Anglia abonament, eu pot accesa în România contul ei ca să văd filme și seriale? Va trebui să fie cel puțin cel standard ca abonament, nu? Mulțumesc!

  • Din păcate, nu vei putea vedea doar filmele ce pot fi văzute în Anglia, deci fără subtitrare în română, eventual în poloneză, he he.

 • Salutare! Lista serialelor și filmelor de pe Netflix România nu este mult mai mică decât cea din SUA?

  • Având în vedere că Netflix este un produs american, este logic ca lista de filme și seriale din SUA să fie cea mai mare! În restul țărilor, filmele și serialele sunt adăugate în funcție de perioada în care sunt finalizate subtitrările, deci este logic ca în alte țări decât SUA lista de producții disponibile să fie mult mai mică. Toate cele bune!

 • Salut! Plata abonamentului se poate face și în lei? Pentru că la opțiuni de abonamente este trecut numai în euro. Mai exact, dacă încarc cardul cu echivalentul în lei a sumei necesare pentru o lună să zicem (sau mă rog, 200 de lei, cum răspundeți cuiva aici) cum își trage Netflix banii, ei fiind o companie din SUA?

  • Salutare! Atât timp cât pe card există suma care să acopere plata abonamentului pentru o lună, fie în lei, euro, dolari sau orice altă monedă, plata se face automat. Mai precis, banca retrage suma necesară (să zicem 45 de lei pentru un abonament de mijloc), iar această sumă ajunge mai apoi la cei de la Netflix. Nu contează prea mult moneda cu care funcționează un card. Toate cele bune!

 • Fiind abonat, într-o perioadă de o lună sau două voi fi internat în spital, operat și apoi la recuperare. Nu vreau să plătesc degeaba, dar peste două luni vreau să reiau abonamentul. Cum procedez la întrerupere și reluare?

  • Salut! Și mulțumim pentru comentariu și participarea la discuția din secțiunea de comentarii. Procedura este foarte simplă! Te loghezi în contul de Netflix de pe desktop sau mobil, mergi la secțiunea „Cont”, iar apoi accesezi rubrica „Anulează abonamentul”. Astfel contul va fi suspendat pentru perioada în care îl dorești închis. În momentul în care vrei să revii, intri din nou pe Netflix, te loghezi și plătești o nouă lună de abonament de pe aceeași adresă de e-mail. Astfel o să poți folosi din nou platforma de streaming online, iar lista de seriale urmărite, lista de preferințe și toate celelalte informații nu vor fi pierdute. Toate cele bune și multă sănătate, având în vedere internarea și intervenția chirurgicală!

  • Salutare! Netflix oferă o variantă de abonament de până la patru ecrane diferite, ceea ce înseamnă că respectivul cont poate fi folosit de patru persoane diferite în același timp. Prețul acestui abonament este de 11,99 euro, ceea ce înseamnă că fiecare persoană ar plăti 3 euro pe lună.

 • Salut! Ieri am făcut un abonament „gratuit”, dar aparent mi-au luat banii de pe card. Fiind primul cont făcut pe acest card și primul e-mail folosit.

  • Salutare! Ești sigur că nu ai făcut contul pe un site de scam și foarte asemănător cu Netflix? Am mai auzit întâmplări de acest gen.

 • Bună ziua! Dacă am un abonament Netflix la 9,99 euro/lună, care este plătit acum, și vreau să îl schimb cu unul la 11,99 euro/lună, asta înseamnă că voi plăti 11,99 euro la activarea acelei opțiuni? Sau se va completa din acei 9,99 euro până la 11,99 euro?

  • Pot vedea serialul „Tânăr și neliniștit”? Ce serii și care sunt cu subtitrare în limba română?

 • Bună! Fratele meu are cont de Netflix. Luni dimineață a primit un mesaj în care scrie că „contul tău e suspendat din cauza unor probleme cu ultima plată”. El atunci nu avea bani în cont, dar pe seară i-a băgat iubita lui. Dar nu i-a luat banii din cont chiar dacă acum are și când intră pe Netflix tot așa scrie. Știți cumva ce se întâmplă sau de acum o să-i retragă următoarea lună?

 • Hei! Dacă aleg un abonament Premium și vreau să creez mai multe profiluri în ideea de a împărți contul cu încă 2 persoane, plata se extrage doar de pe cardul meu de credit? Sau introduc 3 carduri diferite?

 • Bună! Vă rog să mă ajutați și pe mine! Dacă în momentul ăsta nu am cei 200 de lei pe card pot face contul? Înțeleg că prima lună este gratuită.

 • Bună! Aș fi recunoscătoare dacă m-ar putea ajuta cineva cu un sfat! Mi-am făcut abonament Netflix în timp ce eram în Anglia. Deși am selectat că doresc să fac cont pentru România, a fost în van. Filmele nu au subtitrare și, de asemenea, nu pot găsi filme românești. Aveți idee cum pot rezolva problema pentru a putea accesa filmele românești și pe cele cu subtitrare în limba română? Mulțumesc!

 • Dacă îmi iau abonament pentru un ecran, pot să îl folosesc pe televizor când sunt acasă și pe tabletă sau telefon când nu sunt acasă? Sau pe primul dispozitiv pe care l-am instalat pe acela trebuie să îl folosesc?

  • Poți folosi orice dispozitiv, indiferent dacă ești plecată sau nu.

 • Bună! Aș dori să știu care sunt pașii de urmat dacă sunt a doua persoană la un abonament de Netflix. Cum fac ca să mă loghez? Mulțumesc!