Raftul cu filme

Un nou serial american pe C+I: „Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark”

Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark, seriale documentare, seriale, documentare, seriale noi, Narcua Clark, Crime+Investigation
Imagine via A+E Networks

Postul de televiziune Crime + Investigation, deținut de A+E Networks, care emite și în România, urmează să difuzeze, în premieră, începând de joi, 24 mai 2018, de la ora 22:00, serialul Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark (în original: „Marcia Clark Investigates The First 48”), în care fostul avocat al apărării şi expert procuror reexaminează unele dintre cele mai misterioase și controversate crime din istoria Statelor Unite ale Americii.

Fiecare episod din serialul Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark va avea o durată de două ore şi va prezenta un caz specific, concentrându-se pe primele 48 de ore care au trecut de la realizarea infracțiunii. Experienţa sa dobândită pe ambele fronturi ale justiţiei o va ajuta pe Marcia să identifice detalii esenţiale care au fost omise iniţial de investigatori.

Aceasta va analiza, în cadrul serialului Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark, dovezile prezentate în dosare şi va vizita locuri importante pentru cazurile investigate, realizând interviuri cu personaje cheie cu scopul de a descoperi noi dovezi care să scoată la iveală adevărul din spatele acestor fapte oribile și intens mediatizate în publicațiile și pe site-urile din Statele, dar și din întreaga lume.

Primul caz reexaminat în cadrul serialul este cel al morţii fiicei lui Casey Anthony, Caylee, urmat de uciderea soţiei actorului Robert Blake, dispariţia soţiei poliţistului Drew Peterson, moartea şocantă a Chandrei Levy, internă în cadrul Biroului Federal al Închisorilor, împuşcarea lui Run D.M.C, obsesia Billionaire Boys Club pentru bani şi putere care s-ar putea să se fi transformat în crimă şi moartea misterioasă a Rebeccăi Zahau, de la conacul Spreckels.

Serialul american Cazurile celebre ale procuroarei Marcia Clark este produs de ITV America pentru A+E Networks, pentru difuzarea pe canalul Crime + Investigation din portofoliul rețelei.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu