Raftul cu filme

Hulu a comandat primele șase episoade din serialul „Catch-22”, cu George Clooney

Variety, Catch-22, George Clooney
Imagine via Variety / George Clooney

După vestea că producția de succes „The Handmaid’s Tale” a fost reînnoită cu sezonul secund, platforma de streaming online Hulu vine cu o nouă veste bună și anunță un nou serial la care lucrează începând cu aceste zile. Hulu a comandat primul sezon, care va conține șase episoade, al producției care va purta numele Catch-22 și care se bazează pe romanul de satiră cu același nume, scris de Joseph Heller și publicat pe 11 noiembrie 1961, conform informațiilor via Variety.

Scenariul este adaptat de compania Anonymous Content, iar în producție mai sunt implicate Paramount Television și Smokehouse Pictures. Conform informațiilor IMDb, serialul Catch-22 va fi distribuit în toată lumea de Paramount Television, însă asta rămâne de văzut la momentul oportun. Cert este că George Clooney este confirmat ca parte a distribuției, iar povestea este plasată în Italia celui de-Al Doilea Război Mondial.

Seria Catch-22 va urmări trăirile căpitanului John Yossarian, un pilot al US Air Force care se luptă cu regula birocratică denumită Catch-22, o regulă care precizează că un pilot este considerat nebun dacă ține să continue să ia parte de bună voie la o luptă aviatică periculoasă.

Catch-22 este o rară poveste care a reușit să reziste testului timpului nu numai ca o capodoperă literară, dar și ca o poveste care încă mai rezonează în conversația politică și socială de astăzi. Acestea sunt genul de povești pe care dorim să le aducem pe Hulu și nu putem fi mai fericiți de atât știind că vom lucra cu Geroge Clooney, cu Paramount TV și cu un întreg grup de oameni creativi”, a declarat Joel Stillerman, responsabil Hulu pentru conținut.

George Clooney va interpreta personajul colonelului Cathcart, iar filmările ar urma să înceapă în prima parte a anului 2018. Cele șase episoade ale primului sezon vor fi scrise de scenariștii Luke Davies și David Michod, care vor avea și rolul de producători executivi alături de George Clooney, Grant Heslov, din partea Smokehouse Pictures, și Richard Brown și Steve Golin (Anonymous Content).

Conform Variety, platforma de streaming online Hulu deține un portofoliu de 17 milioane de abonați doar în Statele Unite ale Americii atât pentru conținutul de tip video-on-demand, cât și pentru pachetul de canale de televiziune live.

Citește mai multe articole despre seriale și streaming online pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu