Raftul cu filme

Două seriale animate noi pe Cartoon Network: Unikitty și Aventurile lui Ivandoe

cartoon network, unikitty
imagine via hollywoodreporter.com

Postul de televiziune Cartoon Network a anunțat că va difuza două seriale animate noi în viitorul apropiat. Vorbim despre seriile Unikitty și Aventurile lui Ivandoe, dintre care cel de-al doilea va fi difuzat la sfârșitul anului acesta, anunță Pagina de Seriale. Referitor la Unikitty, Cartoon Network nu a precizat perioada în care serialul animat va intra pe post.

Serialul animat Aventurile lui Ivandoe

Cartoon Network va difuza la finalul anului 2017 primele episoade din serialul animat de comedie „The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe”. Serialul va fi difuzat în Europa Centrală și Europa de Est, inclusiv în România. Informațiile au fost oferite de Chief Content Officer Patricia Hidalgo de la Turner EMEA Kids & International Kids Strategy în cadrul evenimentului Cartoon Business.

„Ivandoe este un proiect cu adevărat interesant, realizat de o echipă de creație extrem de talentată, având şi sprijin din partea Fondului de Servicii Publice Danez. Povestea a venit cu oportunitatea de a introduce acest nou IP într-un mod cu totul nou, cu o serie de elemente digitale interactive, care le vor permite copiilor să cunoască personaje amuzante. Suntem nerăbdători să vedem reacţia fanilor Cartoon Network”, a declarat Patricia Hidalgo.

Cartoon Network, The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe
imagine via cartoonbrew.com

Serialul animat Aventurile lui Ivandoe este produs de Cartoon Network în parteneriat cu Sun Creature Studio din Copenhaga și cofinanțat de Fondul pentru Servicii Publice din Danemarca.

Serialul animat Unikitty

Produs de Warner Bros. Animation pentru Cartoon Network, serialul animat Unikitty se concentrează pe povestea unui personaj din „The LEGO Movie”, care trece prin tot felul de aventuri și experiențe alături de o întreagă grupare de prieteni. Reprezentanții Cartoon Network anunță că serialul îi va purta pe spectatori într-un regat vesel, plin de materie strălucitoare, gânduri de admirat și mici accese de furie.

cartoon network, unikitty
imagine via hollywoodreporter.com

Unikitty va fi conducătorul regatului vesel, fapt pentru care va avea zilele pline de responsabilități de talie regală. Postul TV Cartoon Network a mai colaborat în trecut cu The LEGO Group, fapt pentru care au apărut desenele Ninjago, Legends of Chima, LEGO DC Comics și LEGO Star Wars, conform Pagina de Seriale.

Scrie un comentariu