Raftul cu filme

Un nou serial canadian va fi difuzat pe postul AXN: „Carter”

AXN, Carter, seriale, seriale TV, seriale canadiene, serialul Carter
Imagine via AXN / Carter

Un nou serial canadian urmează să intre în grila de programe a postului AXN, unul dintre canalele deținute de Sony Pictures Entertainment. Producția Carter, originară din Canada și realizată în limba engleză, va avea premiera în data de 10 aprilie 2018, de la orele 22:00. Filmat în North Bay, Ontario, serialul are, momentan, un singur sezon format din zece episoade.

Serialul Carter reprezintă cea mai nouă producție originară a companiei, fiind o serie polițistă cu accente de umor. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Jerry O’Connell, Sydney Tamiia Poitier, Kristian Bruun, John Bourgeois și Chris Farquhar. Serialul este produc de către Amaze Film + Television pentru Sony Pictures Television. A fost scris și regizat de Garry Campbell. Producători executivi sunt John Tinker,Teza Lawrence, Michael Souther și Jerry O’Connell.

Harley Carter este prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în fața camerelor de filmare, care îl transformă într-o țintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză și să revină în orășelul natal din Canada. Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie, Sam, detectiv în echipa de poliție locală, și Dave, proprietar al unei cafenele pe roți și veteran.

Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood, și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat. Timp de zece episoade, avându-i aproape pe Sam și Dave, Carter va avea de rezolvat diferite crime care pun pe jar liniștea orașului și se va confrunta cu răsturnări de situație, momente amuzante și pline de suspans.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu