Raftul cu filme

Trailer spot: Cars 3 (2017)

Studiourile Pixar Animation și Walt Disney Pictures revin cu partea a treia a seriei „Cars”. Regizat de Brian Fee, filmul de animație, comedie și aventură Cars 3 (2017) urmează să apară pe marile ecrane din România începând cu data de 17 iunie 2017. Cele mai importante voci ale mașinilor vorbitoare vor fi ale actorilor Armie Hammer, Nathan Fillion și Owen Wilson.

Din ce se vede în primul trailer, povestea pare să își revină și să fie continuată cu succes aș spune! După ce m-am plictisit într-o oarecare măsură la partea a doua a seriei, Cars 3 (2017) presimt că o să aibă ceva nou și că o să ocupe unul dintre primele locuri din box office măcar în primele două weekend-uri, dacă nu chiar mai mult. Aș îndrăzni să spun că s-ar putea să se comporte ca Smurfs: The Lost Village (2017) în topuri, Ștrumfii fiind pe primele locuri chiar și după o lună.

Cars 3
imagine via IMDb.com / Cars 3 (2017)

Cars 3 (2017) este regizat de Brian Fee, cel care a contribuit la întreaga serie, dar și la realizarea filmelor de animație Wall-E (2008), Ratatouille (2007) și Monsters University (2013). Scenariul este scris de Bob Peterson și Mike Rich. Bob Peterson a contribuit și la Up (2009), Finding Nemo (2003), Monsters, Inc. (2001) și Finding Dory (2016). Mike Rich a contribuit la realizarea filmelor Finding Forrester (2000), Radio (2003), The Rookie (2002) și Secretariat (2010).

Mult mai multe informații despre filmul Cars 3 (2017) puteți afla de pe pagina de IMDb.com, acolo unde puteți citi articole despre această peliculă, vedea fotografii și videoclipuri, dar și să aflați informații legate de buget, actori, studiouri și producție.

* articolele din categoria Trailer Spot au rolul de a prezenta și discuta cele mai recente trailere oficiale ale producțiilor cinematografice care urmează să aibă lansarea în cinematografe sau care urmează să fie difuzate către publicul larg

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii pe acest subiect.

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol de pe blogul Raftul cu Filme. Trimite-ne sugestiile tale pe adresa de email admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe subiectele propuse de cititorii noștri. Dincolo de asta, ne-ar plăcea foarte mult și o apreciere pe pagina de Facebook. Mulțumim frumos!

Scrie un comentariu