Raftul cu filme

Un nou serial italian va fi difuzat pe postul Prima TV: „Capri”

Capri, serialul Capri, telenovela Capri
Imagine via IMDb / Capri

Prima TV, unul dintre cele mai vechi posturi TV din România, aduce un nou serial italian pe micile ecrane, însă nu în premieră. Producția Capri (în original: „Capri”, în engleză: „Capri”), adusă din Italia, va intra în grila de programe a postului TV în ziua de 23 mai 2018, și va fi difuzată de luni până vineri, de la 16:00.

Lansat în anul 2006, serialul Capri pe care postul Prima TV urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile comedie, dramă și romantic, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Gabriella Pession, Roberto Giordano, Serena Habtom Mehari, Elia Habton Mehari, Sergio Assisi și Robert Dawson.

Producția italiană Capri a fost difuzată în Italia pe postul Rai Uno.

Serialul italian Capri a fost coprodus de companiile Rizzoli Film și Tevere Film pentru postul Rai Uno din Italia. Primul episod a fost difuzat pe 15 octombrie 2006, iar ultimul pe 12 aprilie 2010. Producția numără trei sezoane, cu un total de 38 de episoade, iar fiecare episod durează 100 de minute.

Serialul italian urmărește povestea Vittoriei Mari, o italiancă în vârstă de 24 de ani, care se pregătește să se mărite cu Andrea, un tânăr provenit dintr-o familie bună, cunoscută și cu avere. La un moment dat, Vittoria află că a moștenit de la Donna Isabella, un domeniu de pe insula Capri. Fiind convinsă că este vorba despre o greșeală, Vittoria pleacă pe insula Capri pentru a afla ce se întâmplă.

Ajunsă acolo, realizează că totul este adevărat și că a moștenit un domeniu întins. Devine astfel noua proprietară a unei vile uriașe, alături de cei doi nepoți ai Donnei Isabella, tinerii Massimo și Umberto. Această întâmplare ajunge să îi schimbe prezentul și viitorul, dar și să își cerceteze cu atenție amintirile și trecutul.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

4 comentarii

  • Slab serial, nu merită timpul. Față de cele prezentate anterior de Prima TV, care te făceau să nu pierzi niciun moment de acțiune. M-a dezămagit!

  • Am urmărit primele două sezoane ale serialului „Capri”. Destul de slăbuț, dar se putea pierde timpul cumva văzându-l. Acum este sezonul al treilea, din care au dispărut toate personajele din primele două sezoane, au intrat actori de mână șase, are scenariul prost, nu mai înțelegi nimic. Nu înțeleg de ce au masacrat serialul și de ce l-au continuat sub forma asta super proastă. Dezamăgitor! Sunt așa multe seriale care pot fi date, precum „Păcatul și rușinea” și altele. Păcat, Prima TV!