Raftul cu filme

UPC România introduce canalul Epic Drama în grila de programe

canalul Epic Drama, Epic Drama TV, Epic Drama, seriale TV, seriale la TV, postul Epic Drama, canalul Epic Drama
Logo oficial / Epic Drama TV

UPC România, al doilea cel mai mare operator de televiziune prin cablu din țara noastră (după RCS & RDS), a introdus, pe 12 iunie 2018, canalul Epic Drama în grila de programe. Lansat oficial în România pe 14 decembrie 2017, postul TV putea fi urmărit, până acum, doar în rețeaua AKTA. Canalul de filme și seriale este disponibil pentru clienții cu pachetele digitale Play Familia sau Play Maxim.

Canalul Epic Drama promite accesul, timp de 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la conținut atractiv pasionaților de gen, oferind o grilă de programe variată, cu producții din mai multe sfere cinematografice, inclusiv crimă și mister, politic, război, seriale de epocă, adaptări literare, aventură, acțiune și fantasy.

„Dorim să le oferim clienților cea mai bună experiență de divertisment investind în permanență în diversificarea conținutului TV. Extindem grila de programe UPC prin canalul Epic Drama care oferă filme și seriale în exclusivitate pe piața din România. În acest moment, avem un mix de canale care acoperă nevoile familiei și vom continua să lansăm titluri relevante pentru piața locală”, afirmă Bogdan Bucurei, Head of Customer Propositions & Content UPC CEE.

Conform Radar de Media, UPC România va transmite atât varianta SD, cât și cea HD a postului deținut de Viasat World. Cele două canale se regăsesc pe pozițiile 115 și 116 din grila de programe a UPC România.

„Canalul Epic Drama a devenit unul must-have pentru operatorii care își doresc să aibă un avantaj major din punct de vedere al conținutului în acest climat media din ce în ce mai provocator. Cu o grilă de conţinut aleasă cu grijă, Epic Drama este deja un succes pentru publicul din România, Polonia şi Ungaria şi aşteptăm cu nerăbdare să construim mai departe succesul acestui canal”, declară Benjamin Groocock, VP Commercial Affairs al Viasat World.

Operatorul de televiziune prin cablu UPC a inclus canalul Epic Drama (variantele SD și HD) atât în grila de programe valabilă pentru România, cât și în cea valabilă pentru Ungaria și Polonia. Canalul Epic Drama este disponibil și prin aplicația Horizon GO a celor de la UPC.

Citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu