Raftul cu filme

Filme, seriale și emisiuni noi pe canalele AXN în luna septembrie 2018

AXN România, canalele AXN în luna septembrie 2018
Imagini via AXN România

Telespectatorii au parte de divertisment de calitate și fără limite pe canalele AXN în luna septembrie 2018. Cea de-a noua lună a anului îi găsește pe cei de la AXN fiind gazda unor producții cunoscute, dar și a unor noi emisiuni sportive. În această toamnă iubitorii filmelor și serialelor au ocazia să urmărească sezoane noi din „The Brave”, „Grimm” și „Elementary”, dar și emisiunea „Heads Up Daily”.

Așadar, noutățile pentru canalele AXN în luna septembrie 2018:

The Brave, pe AXN, din 18 septembrie, două episoade, marți, ora 20:00

Lumea complexă a elitei militare americane se dezvăluie în Cei bravi, o nouă producție încărcată de emoții, suspans, adrenalină și momente tensionante care împing limitele la extrem. În fața unor provocări care deseori par de neoprit, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) și echipa sa de eroi formată din agenți speciali reușesc să ducă fiecare misiune la bun sfârșit.

În fiecare episod, echipa din Cei bravi va călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă în încercarea de a salva viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe încrederea reciprocă, dar și pe suportul echipei de analiști, condusă de directorul Patricia Campbell (Anne Heche).

Grimm, sezonul 5, pe AXN, din 7 septembrie, vineri, ora 21:05

Nick Burkhardt, detectivul din Portland, printre ultimii descendenți ai familiei Grimm, revine cu noi aventuri și cazuri supranaturale în sezonul al cincilea. Odată cu moartea mamei sale, dar și a lui Julliette, Nick pornește în căutarea unor răspunsuri care îl îndepărtează de cei dragi. Mai mult, pe lângă lupta pentru a dezlega noi mistere, Nick va trebui să se adapteze noului rol, cel de tată.

Elementary, sezonul 6, pe AXN, din 17 septembrie, luni, ora 22:00

Atacul suferit de Holmes are repercursiuni grave pe care le ascunde. În momentul în care halucinațiile și pierderile de memorie încep să îi afecteze munca și, mai ales, relația cu Watson, acesta caută ajutor specializat. Pentru a putea accepta problemele de sănătate cu care se confruntă, Holmes se concentrează pe sobrietatea ta, găsind în Michael, un fost alcoolic, un aliat.

În timp ce luptă cu propriile vulnerabilități, lucru care se dovedește a fi dificil, Holmes încearcă să își salveze atât cariera, cât și prietenia cu Watson, pe care o prețuiește mai presus de orice.

Heads Up Daily, pe AXN Spin, din 10 septembrie,, L-V, ora 16:55

Un show de tip magazin care abordează subiecte legate de lumea eSports și jocuri video. Cele mai recente competiții de eSports, cei mai cunoscuți jucători, dar și alte noutăți din lumea gaming-ului vor fi printre subiectele zilnice la „Ce e nou în eSports”. Telespectatorii vor putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar și cu unii dintre cei mai populari creatori de conținut de pe YouTube și Twitch.

Citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu