Raftul cu filme

VIDEO. Seriale noi pe HBO și HBO GO: „Camping”, cu Jennifer Garner

HBO, seriale americane, seriale, Camping, HBO GO
Imagine via HBO / Camping

Pe 15 octombrie 2018 are premiera la HBO și pe HBO GO primul episod din noul serial original Camping. Jennifer Garner interpretează rolul principal în serialul de comedie despre un grup de prieteni care pornesc într-o excursie cu cortul pentru a sărbători o aniversare importantă. Călătoria declanșează emoții puternice, tensiuni latente și amintiri pe care ar fi preferat să le uite.

Lena Dunham și Jenni Konner, producătoarele serialului „Girls”, se întorc la HBO cu un nou serial de comedie care explorează tensiunile din cupluri și prietenii în timpul unei excursii cu cortul ce scoate la suprafață probleme vechi. Serialul Camping prezintă o excursie în natură plănuită de organizata și agresiv de autoritara Kathryn în onoarea unei aniversări a soțului ei, Walt.

Ce ar trebui să fie o celebrare relaxantă devine un test al prieteniilor și căsătoriilor când Kathryn, sora ei, Carleen, prietena ei, Nina Joy, și Jandice ajung în camping. În ciuda eforturilor lui Kathryn, călătoria se transformă într-o serie de certuri, confesiuni, vizite la camera de urgență și neînțelegeri care nu vor fi uitate curând.

La această aventură desfășurată pe parcursul a opt episoade participă și George, cel mai bun prieten al lui Walt, a cărui expresie mereu fericită ascunde o furie reprimată; Miguel, prietenul recent despărțit al lui Walt, care e în mijlocul unei crize de vârstă mijlocie; și iubitul al lui Carleen, la un pas de autodistrugere.

Producția Camping se bazează pe un serial britanic care a debutat în anul 2016 pe Sky Atlantic și care a fost creat, scris și regizat de Julia Davis, cea care a jucat în serial și care este și producător executiv la adaptarea HBO. Din distribuție fac parte, printre alții, Juliette Lewis, Ione Sky, Arturo Del Puerto, Janicza Bravo, Bret Gelman, Bridget Everett, Yimmy Yim, Duncan Joiner și Cheyenne Haynes.

Serialul american de comedie Camping se vede și pe micile ecrane, pe postul HBO, în fiecare seară de luni, de la ora 21:00.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu