Raftul cu filme

BRomania este invitatul lui Viorel Dragu în următorul episod din Show de Seară

Show de Seară, Show de Seară cu Viorel Dragu, Viorel Dragu, Comedy Central, BRomania
Imagine via Comedy Central

Deoarece gazda emisiunii de satiră Show de Seară îl complimentează pentru calitățile sale de actor, cunoscutul vlogger BRomania povestește cum a urcat prima dată pe scenă în cel de-al patrulea episod din sezonul al doilea al emisiunii realizatorului de stand-up comedy Viorel Dragu. Show de Seară, avându-l ca invitat pe BRomania, poate fi urmărit luni, 27 noiembrie, de la 20:00, pe Comedy Central.

BRomania: „Eram un tocilar care nici măcar n-avea note bune”.

S-a întâmplat în adolescența sa: „Când eram în liceu, am intrat într-o trupă de teatru în limba franceză. Eu nu știam franceză. Dar era o fată la mine în clasă care mi-a zis că sunt caterincă. Eram unul din ăia în liceu. Comentam. Eram un tocilar care nici măcar n-avea note bune, un tocilar mediocru. Acolo cred că am prins eu microbul ăsta”, explicând cum și-a început experiența actoricească.

Show de Seară, Show de Seară cu Viorel Dragu, Viorel Dragu, Comedy Central, BRomania
Imagine via Comedy Central

Creatorul de conținut spune că s-a întors în România pentru că are o poveste de spus, dar și că experiența din SUA l-a ajutat în privința profesionalismului și eticii muncii: „Am învățat să muncesc deștept. Sau să încerc să muncesc deștept. Mulți muncesc în direcții greșite”, punctează BRomania.

„Nu m-am urcat pe scenă în ideea că sunt eu neapărat bun, ci fiindcă vreau să ofer lumii o poveste. De aia nu îi spun stand-up, sunt și povești, este și analiză. A fost și o chestie de monetizare, că eu nu făceam bani din nimic în perioada aia și știam că o să umplu sălile pentru că oamenii voiau să mă cunoască”, povestește BRomania.

În noul episod al emisiunii de satiră, Viorel Dragu pune reflectoarele pe subiectul birocrației fiindcă multe instituții sunt înapoiate: „Poșta Română încă folosește imprimante cu ace, timbre pe care trebuie să le lingi și porumbei care să livreze”.

Corespondentul Sorin Pârcălab, în rol de funcționar care trebuie să furnizeze informații despre birocrație, preia în cele din urmă ștafeta: „Aveți împuternicire? O rezolvăm altfel. Nu avem mai multe cifre, avem doar una și mare. A apărut o statistică din care aflăm că în România avem aproape 1,2 milioane de angajați în sectorul public”.

Show de seară cu Viorel Dragu a revenit luni, 6 noiembrie, cu cel de-al doilea sezon al său care va avea șapte episoade și o ediție specială de Crăciun. Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată în continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco, doar că acum promit să fie „mai amuzanți, mai actuali și, în primul rând, mai bine plătiți”.

Printre invitați se numără vedete din muzică, showbiz și media. Show de Seară cu Viorel Dragu este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în țara noastră. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare luni de la orele 20:00, în exclusivitate pe Comedy Central. La începutul fiecărei săptămâni se difuzează un nou episod, urmat de reluarea celui anterior.

Citește mai multe articole despre posturile de televiziune din țara noastră doar pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu