Raftul cu filme

Noul serial „Britannia” este disponibil pe HBO GO și va fi difuzat de HBO

Britannia, streaming online, seriale, HBO, HBO GO
Imagine via HBO România / Britannia

Începând cu ziua de vineri, 19 ianuarie 2018, serialul dramatic și fantastic produs de Amazon Studios și Sky, denumit Britannia, este disponibil pentru vizionare pe platforma de streaming online deținută de HBO sub numele de HBO GO. Acțiunea producției este plasată în anul 43, atunci când armata romană se întoarce să cucerească tărâmul misterios Britannia, condus de femei războinice și druzi.

Când romanii invadează Britannia, Kerra (Kelly Reilly), fiica regelui Cantii, este nevoită să uite de rivalitatea cu regina Antedia (Zoe Wanamaker) și să lupte cu invadatorii. Romanii, conduși de generalul Aulus Plautius (David Morrissey), sunt hotărâți să facă ce nu a făcut Iulius Caesar, să cucerească acest ținut mitic de la marginea Imperiului Roman. Aulus este un lider puternic și rezistent, al căruit secret îi poate amenința misiunea.

Pe măsură ce triburile și druizii se unesc pentru a lupta împotriva romanilor, Kerra capătă cel mai important rol al vieții ei, și anume acela de vârf de atac împotriva armatei romane. Rolurile principale sunt jucate de Kelly Reilly, David Morrissey, Zoe Wanamaker, Mackenzie Crook, Nikolaj Lie Kaas și Eleanor Worthington Cox.

Primul sezon al serialului Britannia are un număr total de nouă episoade. Acesta va fi difuzat și pe micile ecrane, pe HBO, începând cu ziua de 23 ianuarie 2018, în fiecare marți, de la orele 20:00.

Primele două episoade:

Generalul Roman Aulus conduce trupele către insula Britannia. Ajung în timpul ceremoniei solstițiului sacru și încep lupta cu tribul Cantii. După ce romanii iau prizonieri locuitorii satului Locerly, Veran, liderul Druizilor, începe lupta cu propriile arme. Dar Aulus e gata să facă orice să își transmită mesajul: Roma este și va rămâne aici.

Între timp, Regele Pellenor din Cantii și Regina Antedia încearcă să readucă pacea între triburile lor, cu o nuntă. Dar războiul izbucnește când Kerra refuză să se căsătorească cu Gildas, iar Antedia promite că răzbunarea sa va fi sângeroasă. În Locerly, Cait se pregătește pentru ceremonia care îi este dedicată. Când romanii atacă, ea și sora ei, Islene, fug în pădure.

Citește mai multe articole despre seriale și streaming online pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu