Raftul cu filme

Postul Bollywood TV a intrat în grila Digi, un canal cu filme și seriale indiene

Bollywood TV, Digi DTH, Digi Satelit, posturi TV, canale de seriale, canale de filme, filme indiene, seriale indiene
Imagine creată de Raftul cu filme / Bollywood TV

Cei de la Digi | RCS & RDS au anunțat la începutul lunii octombrie 2018 că au introdus câteva posturi de televiziune noi în grilele de programe Digi Cablu și Digi Satelit. Primul operator a inclus noile canale Epic Drama, M5 (regional și nu național), Bollywood TV și postul Radio România Actualități (doar audio), în timp ce Digi Satelit a inclus canelele M5 și Bollywood TV.

Având în vedere profilul platformei online Raftul cu Filme, vom acorda mai multă atenție postului de televiziune Bollywood TV, un canal care difuzează filme și seriale indiene cu subtitrare în limba română. Postul emite atât în format SD, cât și HD, iar pe DTH Digi România (în simulcrypt cu Focus Sat pe frecvența 11747), prin receptoarele HD de satelit, se găsește pe poziția 127.

În cazul Digi Cablu, postul de televiziune cu profil indian se regăsește pe poziția cu numărul 77, în variantă SD (aparent postul HD încă nu a fost inclus în grila de programe), între canalele Epic Drama și E! Entertainment.

Ce operatori distribuie postul Bollywood TV

Cu tot cu Digi Satelit și Digi Cablu, postul de televiziune Bollywood TV, care difuzează filme și seriale indiene, dar și emisiuni europene de divertisment, este distribuit de operatorii UPC România încă din anul 2012, atunci când s-a obținut licența de la CNA pentru piața din România, de Telekom România și de AKTA.

Ce producții difuzează postul Bollywood TV

Ek Villain / Ticălosul (2014)
Prem Ratan Dhan Payo / Iubirea unui prinț (2015)
Humshakals / Sosiile (2014)
Rabba Main Kya Karoon / Dumnezeule, ce am făcut? (2013)
Kaun Kitney Panee Mein / Stăpâni și servitori (2015)
Shirin Farhad Ki Toh Nikal Padi (2012)
Hello / Bună ziua (2008) + multe altele

Informații obținute prin intermediul site-urilor HD Satelit și Pagina de Media. Citește mai multe articole despre posturile de televiziune pe site-ul Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră oficială de Facebook, canalul oficial de YouTube și contul oficial de Instagram.

Scrie un comentariu